Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 404 tuotteesta
1
...
17

Suositut suodattimet

Vitriinit ovat klassisen kauniita sekä tyylikkäitä sisustuselementtejä. Ne sopivat mainiosti niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Vitriiniin voi asettaa näyttävästi esille lasiesineitä tai vaikkapa valokuvia ilman, että ne turhaan pölyyntyvät. Vitriinikaappiin voi myös laittaa kirjat ja koriste-esineet mukavasti näytille. Lasivitriini sopii jokaiseen sisustustyyliin täydentäen kauniisti kodin ilmettä. Valkoinen on aina suosittu sisustusväri, jota voi helposti yhdistellä muihin väreihin ja materiaaleihin. Valikoimistamme löytyy paljon muitakin värejä, joista helposti valitset juuri omaan sisustukseesi parhaiten sopivan. Kokovaihtoehtoina on iso ja näyttävä vitriinikaappi, keskikokoinen sekä pienempiinkin asuntoihin ja tiloihin mitoitettu kapeampi malli. Käteviin alalaatikoihin ja -kaappeihin saa mukavasti esineitä myös katseilta piiloon. Tilaa nämä mainiot sisustusratkaisut nyt meiltä.

Vitriinikaappi - kaunista säilytystilaa kotiin

Vitriinikaapit ovat suosittuja ja pidettyjä huonekaluja niiden käytännöllisyyden ja monimuotoisuuden vuoksi. Vitriinikaappi tuo sisustukseen tärkeää säilytystilaa, sekä paikan esitellä suosikkiesineitä. Täytä vitriinikaappisi posliiniastioilla, koriste-esineillä, kirjoilla, valokuvilla tai millä tahansa esineillä, joilla on sinulle merkitystä. Monissa vitriinikaapeissa on myös piilotettua säilytystilaa, kuten vetolaatikoita, joihin on helppo säilöä sellaista, jonka et halua olevan esillä. Valikoimastamme löytyy myös lukollisia vitriinikaappeja, jotka tarjoavat turvallista säilytystilaa. Kodin1 verkkokaupasta löydät edullisia vitriinikaappeja, joiden kohdalla sinun ei tarvitse tinkiä laadusta ja tyylistäkään. Valikoimastamme löytyy vitriinikaappeja perinteisillä kaapinovilla, lasivitriinejä sekä vitriinejä liukuovilla. Etsitkö televisiollesi tv-tasoa, johon olisi vitriinikaappi yhdistettynä?  Valikoimastamme löydät samaan sarjaan kuuluvia vitriinikaappeja, tv-tasoja ja senkkejä. Yhtenäisen ja viihtyisän sisustuksen luomiseksi valitse kalusteet samasta sarjasta.

 

Stailaa oikean tyylisellä vitriinikaapilla

Laajasta valikoimastamme löydät vitriinikaappeja eri tyylisinä ja näköisinä. Etsitkö modernia ja valaistua vitriinikaappia, trendikästä seinävitriiniä tai vankkarakenteista ja vintagehenkistä puuvitriinikaappia? Valikoimastamme löytyy kaikille jotain! Erilaisten vitriinikaappien tarjonta antaa mahdollisuuden olla nirso ja olla valitsematta mitä tahansa vitriiniä. Verkkokaupan suodattimien avulla pystyt suorittamaan haun juuri oikean väriselle, kokoiselle hintaiselle sekä oikean sarjan ja ulkomuodon vitriinikaapille. Suodattimia säätämällä saat nähtäville esimerkiksi seinävitriinien valikoiman, mustien vitriinien valikoiman tai juuri Grimaldi-sarjamme tyyliltään kustavilaisen vitriinikaapin. Valikoimastamme löytyy mustia sekä valkoisia vitriinikaappeja, korkeakiiltoisella tai mattapinnalla moderniin kotiin. Vitriinikaappeja löytyy myös vintage- ja retrohenkisinä tammesta, männystä, koivusta tai pähkinäpuusta valmistettuna valkolakatulla pinnalla tai ilman. Tarjoamme myös vankkoja vitriinejä lasiovilla ja monilla ylellisillä yksityiskohdilla varustettuina. Pyrimme varustamaan tarjontamme kaikenlaisiin koteihin, tyyleihin sekä makuihin sopivilla vitriinivaihtoehdoilla. Jokaiseen kotiin sopii ainakin yksi kaunis vitriinikaappi, joka on valittu juuri sille tarkoitettuun tilaan sopivaksi. Vitriinikaappeja on suuria, pieniä, matalia sekä korkeita. Meiltä löydät edulliset vitriinikaapit, jotka helpottavat sisustamaan fiksusti ja siististi.