categoryTopBlock
Kaikki Pienet kalusteet

Jakkarat

55kpl jakkarat
Kampanja

Jakkarat ovat käytännöllinen ratkaisu sisustukseen, sillä niitä voi käyttää vapaasti mihin haluaa siellä missä sellaista tarvitset. Jakkarat voivat olla väliaikaisia siirrettäviä istumapaikkoja, niiden päälle voi nostaa jalat tai niitä voi käyttää avuksi ylettymään korkeisiin paikkoihin kodissasi. Jakkarat ovat tämän lisäksi tyylikkäitä sisustuselementtejä, joka sopii melkein, minne vain. Meiltä löydät useita tyylikkäitä jakkaroita jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Osta siis uusi jakkarasi meiltä ja saat sen kotiin toimitettuna tuossa tuokiossa.

Edulliset ja laadukkaat jakkarat

Itsestään selvä käyttötapa jakkaralle on nostaa väsyneet jalat sen päälle lepäämään, mutta tämän lisäksi myös istumapaikkojen helppo lisääminen, kun sinulla on useita vieraita. Tämä tarkoittaa, että jakkarasi käyttötapa muuttuu hieman eri tarpeiden mukaan, mikä tekeekin siitä niin loistavan kalusteen kodissasi. Monet käyttävät myös jakkaroita pieninä pöytinä esimerkiksi kasveille tai muulle tavaralle. Mahdollisuudet ovat loputtomat, kun sisustat jakkaralla kotona ja tästä syystä ne ovat todella suosittuja. Löydät meiltä kattavan valikoiman jakkaroita!

Tietenkään et valitse jakkaraa vain käyttötavan mukaan, vaan voit aloittaa toisesta päästä ja miettiä ensin muotoilua ja ulkonäköä. Usein mietitään juuri ulkonäköä ensin, kun ostetaan huonekaluja kotiin. Jos jakkara on muotoiltu ja suunniteltu tyylillä, joka miellyttää sinua ja sopii kotisi muuhun sisustukseen voit olla varma, että se on sopiva ostokohde uudeksi jakkaraksi kotiisi.

Kodin1:ltä löydät jakkaroita monesta eri tyylistä ja muodosta. Tämä helpottaa etsintää löytää juuri sinulle sopiva vaihtoehto ja helpottaa myös sen yhdistämistä muuhun sisustukseesi.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Vuodekoko
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja