Penkit

211 tyylikästä tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Laadukkaat penkit

Penkki voi tehdä suuren eron kodissasi ja verkossa toimivana sisustuskauppanasi tarjoamme penkkejä edullisesti. Kodin sisustamisen kuuluu olla edullista sekä helppoa ja sitä se on meillä Kodin1:llä. Meiltä löydät mukavia penkkejä tyylikkäällä ja uniikilla designilla.

Kuinka sisustaa penkillä?

Penkki voi olla käytännöllinen ratkaisu moneen eri tarpeeseen kodissasi. Voit laittaa penkin eteiseen, makuuhuoneeseen sängyn eteen tai vaikka ruokapöydän viereen antamaan paljon istumapaikkoja.

Voinko itse asentaa penkin?

Suurin osa penkeistämme tulevat valmiiksi koottuina sinulle. Jos penkki pitää itse koota, on meillä hyvät ja helpot ohjeet tätä varten. Toisin sanoen penkin asentaminen ei vaadi paljon työtä ja pääset nauttimaan ostoksestasi nopeasti.

Minne penkki sopii?

Minne tahansa kotiisi ja vain mielikuvituksesi on rajana. Meiltä löydät laajan valikoiman penkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi!

Kuinka ostaa penkki helposti?

Penkin voit tilata vaivattomasti netistä. Näin löydät kattavimman valikoiman, jonka voit tilata suoraan kotiisi. Tee tilaus ja odota kuljetusta. Näin helppoa se voi olla.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja