Tvilum

60 tyylikästä tuotetta

Tvilum

Tvilum on saanut jalansijaa yhtenä maailman johtavana kasattavien huonekalujen valmistajana. Valtava tuotevalikoima on kehitelty tarkasti sopimaan melkeinpä kaikkiin tarpeisiin ja tyyleihin, huoneista ja sisustustyyleistä riippumatta. Tarkkaan mietityt, laadukkaat ruokailutilaan, makuuhuoneeseen ja toimistoon tarkoitetut huonekalut ovat aina tyylikkäitä ja edullisia. Pidät sitten romanttisesta tyylistä, retrotyylistä tai modernista ilmeestä, on Tvilum oikea vaihtoehto sinulle.

Kampanja

Uusi huone Tvilumilta

Tvilumilta löydät laajan valikoiman tarkoin valikoituja huonekaluja, joilla voit sisustaa huoneen kokonaan uudelleen. Ajattomat ja tarkoin yksityiskohdin koristellut huonekalut antavat kodille persoonallisuutta – mihin tilaan kalusteet sitten sijoitatkin.


Tvilum Paris

Jos etsit makuuhuoneen kalusteita, on Tvilum Paris oikea vaihtoehto sinulle. Sarjan kalusteissa romanttinen tyyli yhdistyy klassisen valkoiseen, pähkinänsävyiseen tai beigeen puuhun. Huonekalut ovat käytännöllisiä ja niiden sisältämät säilytystilat auttavat pitämään kodin tavarat järjestyksessä. Valitse sopivin useista lipastomalleista, vaatekaapeista ja naulakoista. Yhdistämällä saman sarjan tuotteita, saat sisustuksen näyttäämään yhtenäiseltä ja viimeistellyltä.


Tvilum Napoli

Jos tarvitset olohuoneen sisustukseen uutta ilmettä, on Tvilum Napoli sopiva vaihtoehto. Klassiset, puusta valmistetut huonekalut monine väreineen. Luonnollista ja klassista, mikä tuo olohuoneesi sisustukseen sopusointua.


Tvilum Oslo

Sarjaan kuuluu muun muassa trendikkäitä ja moderneja kirjahyllyjä ja säilytystilallisia TV-tasoja. Yhdistä Oslo sarjan kalusteita nykyisiin kalusteisiisi ja luo näin mielenkiintoinen ja trendikäs yhdistelmä. Oslon väriskaala on tyylikäs – valkoista, mustaa ja tammea. Lipastoissa, pöydissä ja vaatekaapeissa on viistot, minimalististyyliset jalat, jotka antavat huonekaluille niiden retrohenkisen ilmeen – tyylikästä, eikö?


Anna kodillesi uutta ilmettä Tvilumin huonekaluilla. Tilaa Kodin1:n verkkokaupasta jo tänään – aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja