Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 56 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Petauspatja 160x200 on suosittu valinta monelle, joka haluaa lisää mukavuutta ja tukea sängyn päälle. Se on ihanteellinen valinta parivuoteeseen, sillä koko tarjoaa riittävästi tilaa kahdelle nukkujalle. Petauspatja voi auttaa vähentämään painetta kehon eri osissa, mikä auttaa rentoutumaan paremmin ja vähentää lihaskipuja. Lisäksi se voi auttaa suojaamaan sänkyä likaantumiselta ja pitää sen pidempään hyvässä kunnossa. Petauspatjan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota materiaaleihin ja omaan nukkumisasentoon, jotta löytää juuri itselle sopivan vaihtoehdon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Petauspatja 160x200

  • Mikä on petauspatja 160x200 ja mitä hyötyä siitä on?

    Petauspatja 160x200 on patja, joka on valmistettu asetettavaksi sängyn varsinaisen patjan päälle. Se on yleensä noin 5-10 cm paksu ja sen tarkoitus on suojata varsinaista patjaa likaantumiselta ja kulumiselta. Petauspatja myös lisää mukavuutta nukkumiseen ja voi auttaa vähentämään painepisteitä kehon eri kohdissa, mikä edistää parempaa verenkiertoa ja parantaa unenlaatua. Petauspatjan säännöllinen käyttö voi myös pidentää varsinaisen patjan käyttöikää, sillä se suojaa sitä hikoilulta ja muilta kosteudelta.
  • Onko petauspatja 160x200 helppo asettaa paikoilleen ja pitää paikoillaan?

    Petauspatjan asettaminen paikoilleen ja pitäminen paikoillaan riippuu monesta tekijästä, kuten patjan pinnan materiaalista, patjan pohjan materiaalista ja päällisen sopivuudesta patjan kokoon. Yleisesti ottaen 160x200 kokoisen petauspatjan asettaminen paikoilleen ja pitäminen paikoillaan ei pitäisi olla erityisen hankalaa, kunhan käytössä on sopiva patjanpäällinen ja petauspatjan alla on tasainen ja tukeva pohja.
  • Voiko petauspatja 160x200 auttaa selkäkipuihin tai lievittämään painepisteitä?

    Kyllä, oikeanlainen petauspatja voi auttaa lievittämään selkäkipuja ja vähentämään painepisteitä. Petauspatjan tehtävä on suojata patjaa ja tarjota mukavampi nukkumiskokemus. Jotta petauspatja todella auttaisi selkäkipuihin, sen tulisi olla tarpeeksi pehmeä, jotta se vähentää painetta ja tarpeeksi tukeva, jotta se tukee selkää oikeissa kohdissa.