categoryTopBlock
Verhot

Rullaverho

279tuotetta

Rullaverho on yksinkertainen ja käytännöllinen verhotyyppi, joka koostuu kangasrullasta ja sen ylä- ja alapuolella olevista kiinnikkeistä. Rullaverhoja on saatavilla eri materiaaleista, kuten pellavasta, puuvillasta ja polyesteristä, ja ne voidaan räätälöidä sopimaan ikkunan kokoon ja sisustustyyliin. Rullaverhot tarjoavat käyttäjilleen monia etuja, kuten helpon asennuksen, helpon käytön ja mahdollisuuden säädellä valon määrää huoneessa. Lisäksi rullaverhot ovat erittäin helppoja pitää puhtaana ja ne ovat kestäviä käytössä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä rullaverhoista

Mihin asentaa rullaverho?

Rullaverho voidaan asentaa esimerkiksi ikkunan tai oven päälle seinään kiinnitettävänä tai kattoon kiinnitettävänä. Asennuspaikka riippuu verhon käyttötarkoituksesta ja huoneen sisustuksesta. On tärkeää varmistaa, että verho asennetaan tukevasti ja oikein, jotta se toimii turvallisesti ja luotettavasti.

Miten rullaverho asennetaan?

Rullaverho asennetaan yleensä seinään tai kattoon poraamalla reikiä ja kiinnittämällä verho ruuveilla tai tulpilla. Ennen asennusta on tärkeää varmistaa, että seinä tai katto kestää verhon painon ja että asennuskorkeus on sopiva. Asennusohjeet vaihtelevat verhomallin ja valmistajan mukaan, joten on tärkeää lukea ja noudattaa niitä huolellisesti.

Kuinka ylös rullaverho pitää ripustaa?

Rullaverhon yläreunan tulee olla noin 5-10 cm ikkunakarmia ylempänä, jotta se peittää ikkunan yläosan ja antaa tarpeeksi tilaa verhon kääntymiselle ylös ja alas.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä