Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Näyttää 5 tuotetta 5 tuotteesta

Grillipaikka on kesäpäivän paras paikka, jossa voit viettää aikaa ja ruokailla perheen ja ystävien kanssa. Grillin viereen on hyvä hankkia grillipöytä, jolla ruokien valmistaminen ja aterian tarjoilu onnistuu helposti. Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman ulkokäyttöön tarkoitettuja grillipöytiä. Tutustu moniin eri malleihin ja tilaa uusi grillipöytäsi edullisesti netistä.

Miksi tarvitsen grillipöydän?

Grillipöydällä on monia puolia. Se on paikka, jolla voit valmistella grillattavia ruokia, säilyttää astioitasi ja grillitarvikkeitasi sekä tarjoilla ruokasi. Grillipöydällä täydennät ulkokeittiösi ja grillisi.

Grillipöytä vai grillauskärry?

Grillipöytä on täydellinen grillin viereen, sillä siinä voit säilyttää kaikki grillitarvikkeet ja valmistella grillattavan ruoan. Grillikärrylle voit helposti laittaa aterian tarjolle. Siinä on myös tilaa lautasille, ruokailuvälineille ja laseille. Jos sinulla on tilaa, voit valita vaikka molemmat.

Voinko pitää grillipöytää parvekkeella?

Ehdottomasti voit! Muista vain valita koko ja materiaali sen mukaan, että ne sopivat parvekkeellesi ja yhteen grillisi kanssa. Näin sinulla on mahdollisuus säilyttää kaikki grillaukseen tarvittava lähelläsi.