categoryTopBlock
Kaikki Terassipöydät

Lounge pöydät

102kpl lounge pöydät
Cyber Monday

Kodin1:llä rakastamme kesää ja ulkokalusteita, joiden ansiosta kauniista säästä on helppo nauttia. Lounge-pöydällä täydennetty oleskeluryhmä tekee loman vietostasi hieman ylellisemmän! Lounge-pöydät ovat usein muotoiltaan reiluja ja käytänööllisiä, sillä niissä on usein säilytystilaa. Lounge-kalusteilla teet kesänviettopaikastasi viihtyisän paikan oleiluun ja lomasta nauttimiseen.

Meiltä löydät laajan valikoiman oleskelukalusteita, joiden avulla teet kesästäsi parhaan mahdollisen. Lounge-pöydällä viimeistellyllä oleskeluryhmällä luot terassille saman rennon tunnelman kuin olohuoneeseen. Reilulle oleskelupöydälle mahtuu hyvin kaikki tarjottava. Pöydän ääressä on mukava viettää kesäisiä päiviä ja nauttia herkuista ja auringosta yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Suurin osa valikoimamme lounge-pöydistä on valmistettu polyrottingista, helppohoitoisesta materiaalista, joka näyttää tyylikkäältä ja ylelliseltä. Polyrottinkiset ulkokalusteet kestävät erilaisia sääolosuhteita pysyen siisteinä vuodesta toiseen. Ne on suunniteltu kestämään niin sadetta, aurinkoa kuin Pohjolan talviakin. Monissa pöydissä on karkaistusta lasista valmistettu kansitaso, joka on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä.                

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Cyber Monday
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday