Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: SAVE30

Päättyy:

Metallikyltit

1 tuotetta
Metallikyltit
Näyttää 1 tuotetta 1 tuotteesta

Täältä löydät metallikylttejä erikokoisina, eriaiheisina ja erivärisinä. Peltikylttien avulla luot kotiin upean sisustuksellisen yksityiskohdan. Riippumatta siitä, mistä tyylistä pidät, olemme varmoja, että löydät jotain, joka sopii sinulle ja sinun kotiisi. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Miten käytän metallikylttejä sisustuksessa?

Taulujen sijaan seiniä voi olla mukava somistaa hauskoilla metallisilla kylteillä. Erilaisten kuvioiden ja aiheiden avulla voit helposti luoda kotiisi jotain aivan ainutlaatuista. Se, minkä peltikyltin valitset, on täysin sinun päätettävissäsi. Tutustu laajaan kylttivalikoimaamme netissä.

Millaisia peltikylttejä voin ostaa Kodin1:ltä?

Meiltä Kodin1:ltä löydät erilaisia metallista valmistettuja sisustuskylttejä, jotka toimivat kauniina seinäkoristeina. Löydät meiltä metallikylttejä, kuten maailmankarttoja, romanttisia seinäkylttejä, metallikylttejä, joissa on runoja tai aforismeja, sekä paljon muuta. Kylttejä on saatavana eri materiaaleista valmistettuina ja eri väreissä. Löydät siis varmasti sisustuskyltin, joka sopii juuri sinun kotiisi.

Kuinka hoidan sisustuskylttejä?

Koska sisustuskylttejä valmistetaan eri materiaaleista, voi niiden hoito-ohjeet poiketa paljonkin toisistaan. Yleensä pölyjen pyyhkiminen pehmeällä liinalla riittää. Ne on siis helppo pitää puhtaana eivätkä vaadi erityistä hoitoa.