Scan Lamps

17 tyylikästä tuotetta

Scan Lamps – tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja lamppuja jokaiseen tilanteeseen

Scan Lampsin valikoimasta löytyy trendikkäät valaisimet kodin jokaiseen huoneeseen. Valikoima on todella laaja, joten siitä löytyy jokaisen omaan tyyliin sopivat valaisimet.

Kampanja

Kattava valikoima lamppuja ja valaistustarvikkeita

Scan Lamps perustettiin vuonna 1983, ja tuotemerkki on siitä lähtien työskennellyt luodakseen jokaiseen huoneeseen juuri oikean tunnelman valaistuksen avulla. Vuonna 2005 Scan Lampsistä tuli osa Aneta-nimistä yritystä, joka suunnittelee ja kehittää tuotteitaan Ruotsin Växjössä. Tuotemerkki tarjoaa kattavan valikoiman valaisimia ja valaistustuotteita kodin jokaiseen huoneeseen. Löydät valikoimasta perinteiset taotut valaisimet kuin myös trendikkäät valaisimet, jotka ovat saaneet inspiraationsa maailmalta. Valikoimassa on kattovalaisimia, seinävalaisimia ja lattiavalaisimia. Riippumatta siitä, millaisen tunnelman kotiisi haluat valaistuksella luoda, löydät tarvitsemasi Scan Lamps -valikoimasta.

Suosittuja valaisimia kodin jokaiseen tilaan

Scan Lampsin valikoimassa on useita suosittuja sarjoja, joilla luot kotiisi kauniin ja kutsuvan valaistuksen. Ehkäpä haluat huoneeseen hieman persoonallisuutta ja luonnetta? Siinä tapauksessa Viva valaisin voi olla oikea vaihtoehto. Vai haluatko valaisimen, jolla huoneeseen saa ylellisen ilmeen? Siinä tapauksessa ei kannata jättää huomiotta hehkuvaa Teresa kristallivalaisinta. Makuuhuoneeseen sopii valaisin, joka tuo sinne pehmeää ja rauhallista valoa. Mamsell valaisimessa on tekstiilivarjostin, joka antaa makuuhuoneeseen kodikkaan ja kutsuvan tunnelman.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja