Säätösänky Venus 90x200 Kova Vaaleanharmaa

Kinnabädden

Tuotenumero: 532497
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys90 cm
Pituus200 cm
Vuodekoko90x200 cm
Määrä
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)5
Yleistä
TuotemerkkiKinnabädden
SarjaKinnabädden Venus
Värin nimiVaaleanharmaa
Väri
ToimintoSäädettävä
TyynytIlman tyynyjä
Joustinpatjan jousitusPussijousitus
HyllyIlman päätyä
TyyppiSäätösänky
LaatuLyx
Takuu25 vuotta, josta 5 vuotta moottorilla

Tuotetiedot

Venus Säätösänky on täydellinen sänky sinulle, joka tykkäät tehdä kaiken sängystä käsin! Syödä, lukea, katsoa telkkaria, surffata – nukkua! Sängyssä on käännettävä, 5-vyöhykkeinen pussijousitettu joustinpatja, joka takaa miellyttävän makuumukavuuden. Sängyn säätäminen onnistuu langattomalla kaukosäätimellä, jossa on oma portaaton säätömahdollisuus niin jalkopäälle kuin pääpäällekin. Venus Säätösängyssä nukut aina hyvin ja juuri haluamassasi asennossa!

Valitse eri vaihtoehdoista:

 • 180 cm sänky: kova/kova (2 kpl 90 cm leveää sänkyä kovalla jousituksella)
 • 180 cm sänky: medium/medium (2 kpl 90 cm leveää sänkyä medium-jousituksella)
 • 180 cm sänky: medium/kova (1 kpl 90 cm leveä kovalla jousituksella ja 1 kpl 90 cm leveää medium-jousituksella)
 • 90 cm sänkyyn voit valita joko kovan tai medium-jousituksen.

Rakenne

Sijauspatja Kesä/talvi 40 mm lateksi
Sijauspatja on suunniteltu erityisesti kesä- ja talvikäyttöön. Se on ommeltu muotoonsa niin, että tikkauksilla on saatu aikaan kanavia, joissa ilma kiertää parhaalla mahdollisella tavalla. Luonnonlateksista valmistettu patja myötäilee vartaloa antaen sille tarvittavan tuen. Lateksipatja on pehmeä ja elastinen, joten se mahdollistaa vakaan makuumukavuuden samalla vaimentaen nukkujan liikkeistä aiheutuvaa liikettä. Sijauspatjan kesäpuoli on pehmustettu 500 gramman puuvillavanulla ja talvipuolen pehmuste on 500 gramman villavanua. Patjaa voi siis kääntää vuodenaikojen vaihtuessa. Sijauspatjan säännöllisellä kääntämisellä pidennät sen käyttöikää. Sijauspatja on siinä käytetyn bambumateriaalin ansiosta sekä antibakteerinen että tunnultaan viileä.

Joustinpatja (valitse medium tai kova)
Käännettävä, pussijousitettu patja, jonka kovuuden voit valita vaihtoehdoista medium ja kova. Joustinpatjassa on 5 vyöhykettä, jotka mukailevat vartaloa ergonomisesti säilyttäen selän oikean asennon jakaen vartalon painon tasaisesti. Tämä helpottaa painon tunnetta vartalossa ja parantaa näin unen laatua. Jousitus sisältää Cooltex-materiaalia, jolla on erinomainen hengittävyys ja homeenesto-ominaisuuksia. Patjanpäällisen pinta on käsitelty niin, että sijauspatja pysyy hyvin paikallaan.

Säädettävä sälepohja
Sängyn runko koostuu 20 cm korkeasta mäntyrungosta, jonka ansiosta sänky on vakaa. Säätöpohjassa on 42 sälettä, joista kuuden jousto on säädettävissä joko pehmeäksi tai kovaksi nukkujan mieltymysten mukaan. Sängyn energiaystävällistä Linak-moottoria säädetään langattomalla kaukosäätimellä. Voit halutessasi säätää sänkyä myös älypuhelimellasi tai iPadillä lataamalla laitteeseen applikaation, joka toimii moottorin bluetooth-yhteydellä. Moottorissa on sisäänrakennettu yövalo, jonka avulla asennon säätäminen onnistuu hyvin myös pimeässä.

Toimitus sisältää seuraavat osat:

 • Sängynjalka Champagne 19 cm (4 kpl)
 • 90 cm leveä sänky medium jousituksella

Tekniset tiedot

 • Väri: Harmaa
 • Materiaali: Puu (ruotsalainen mänty)
 • Verhoilukangas: Sänky on verhoiltu Ökotex-merkityllä, vaahtomuovilaminoidulla kankaalla. Ökotex-merkinnän saaneissa kankaissa ei ole käytetty materiaaleja, joissa on terveydelle vaarallisia kemikaaleja.
 • Mitta: 90x200 cm
 • Venus-sarjan sänkyjen rungolla ja jousilla on 25 vuoden takuu.
   

Kinnabädden

Kinnabäddenillä on yli 60 vuoden kokemus sänkyjen valmistuksessa. Kinnabäddenin sängyissä on aitoa skandinaavista makuumukavuutta, laadukkaita materiaaleja ja taidokasta käsityötä, joista on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. Kinnabädden käyttää sänkyjen valmistuksessa perinteisiä sekä moderneja työtapoja. Kinnabädden on asettanut laatuvaatimuksensa tasolle, joka takaa parhaat mahdolliset unet pohjoismaisessa laatusängyssä!

Tuotemerkki

Kinnabädden
Kinnabädden

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

 • Maanantai - Perjantai
  klo 10:00 - 15:00