Oleskeluryhmä Bahamas

Polyrottinki

-35%
Tuotenumero: 114088
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys280 cm
Syvyys230 cm
Materiaali
MateriaaliPolyrottinkiLasiTekstiili
Määrä
Istumapaikkojen lukumäärä6 kpl
Yleistä
TuotemerkkiComfort Garden
SarjaBahamas
Värin nimiMusta
Väri
Tyynyn väri
UlkonäköKangas Lasi Polyrottinki

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Bahamas on polyrottinkinen oleskeluryhmä, joka on tilava ja erittäin mukava istua. Mustat polyrottinkimoduulit ovat neliskanttisia muotoilultaan ja niihin sisältyy valkoiset pehmusteet tyylikkään kontrastin ja kokonaisuuden luomiseksi. Tee terassistasi oma ja ystäviesi suosikkipaikka kesäksi tyylikkääll ja mukavalla oleskeluryhmällä! Ryhmä koostuu sohvasta ja pöydästä, jonka pinnassa on karkaistua lasia oleva levy. Ryhmään sisältyy valkoiset pehmusteet ja se on valmistettu helppohoitoisesta materiaalista, joka on kestävää ja helppohoitoista. Pehmusteet sisältyvät toimitukseen!

Polyrottinki
Polyrottingista valmistettu tuote on lähes huoltovapaa. Materiaali kestää erittäin hyvin säävaihteluita ja vaati vain vähän huoltoa, joten se on erinomainen ulkokalustemateriaali. Polyrottinki on UV-suojattua, joten kestää auringonvaloa eikä se kuivu ja halkeile, kuten perinteinen luonnonrottinki.

Haluatko pehmusteiden kestävän mahdollisimman hyvinä mahdollisimman kauan? 
- Säilytä pehmusteet sisätiloissa tai säilytyslaatikossa silloin, kun ne eivät ole käytössä. Näin vältyt tyynyjen turhalta kulumiselta ja haalistumiselta.
- Älä säilytä kosteita pehmusteita laatikossa, koska tällöin ne voivat homehtua.
- Emme suosittele pehmusteiden säilytystä säilytyslaatikossa talven aikana. Tällöin tyynyt tulisi säilyttää kuivassa ja hyvin ilmastoidussa paikassa. 

Haluatko suuremman kokonaisuuden?
Tämä oleskeluryhmä koostuu yksittäisistä Bahamas-moduuleita. Voit halutessasi hankkia lisäosia tilaamalla niitä erikseen.

Tuotemerkki

Comfort Garden

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00