Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Sisustusmuovi & laattakoriste

45 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 45 tuotteesta
12

Päivitä ja anna kotiisi uusi elämä laattakoristeiden avulla. Anna luovuutesi virrata ja tilaa kaakelikoristeita edullisesti Kodin1:ltä. Käyttökohteita on monia, joissa voit nopeasti ja helposti antaa kodin pinnoille modernin tyylin.

Miten kiinnitän laattakoristeen?

Kodin1:ltä löydät itseliimautuvat laattakoristeet, jotka on helppo asentaa. Kiinnitä koriste puhtaisiin, kuiviin laattoihin ja poista kuplat litteällä työkalulla. Nauti sitten päivitetystä laatoituksestasi.

Voiko kylpyhuoneessani olla laattakoristeita?

Kylpyhuoneeseen on mahdollista asentaa laattakoristeita, mutta sinun tulee ottaa huomioon se, että ne altistuvat kosteudelle. Vaikka itseliimautuvilla laattakoristeillamme on vahva pito, on aina olemassa riski, että ne irtoavat ajan myötä. Varmistaaksesi, että ne kiinnittyvät kunnolla, on hyvä asentaa ne ja antaa niiden kuivua muutaman tunnin ajan ilman, että ne altistuvat kosteudelle. Muutaman tunnin kuluttua voit käyttää kylpyhuonetta vapaasti.

Miten koristelen laattakoristeilla tai koristemuovilla?

Laattakoristeilla voit helposti päivittää kotisi. Valitse, haluatko laittaa laattakoristeita keittiöön, kylpyhuoneeseen vai eteiseen. Mahdollisuksa on monia, eikä mielikuvitukselle ja luovuudelle ole rajoja. Laattakoristeet on valmistettu itseliimautuvasta vinyylistä, ja ne sopivat erinomaisesti sisätilojen koristeluun.

Mistä tiedän, minkä koon valitsen?

Mittaa laattasi kotona ja tilaa sitten samankokoinen laattakoriste. Silloin tiedät varmasti, että ne sopivat.

Millaisia kuvioita voin ostaa?

Kodin1:ltä löydät jokaiselle jotakin. Selaa marmorisia, puisia ja eri kuvioisia laattakoristeita. Löydät myös yksivärisiä laattakoristeita, kuten valkoista, harmaata, punaista ja monia muita. Meillä on jokaiselle jotakin.