Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 24 tuotetta 70 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Joustinpatja 80x200 on yksi yleisimmistä patjakokoista. Se sopii erityisesti yhden hengen sänkyihin tai sopivankokoisiin vierasvuoteisiin. Joustinpatja tarjoaa hyvän tuen keholle ja auttaa pitämään selän oikeassa asennossa nukkuessa. Se sisältää useita jousikerroksia, jotka antavat patjalle joustavuutta ja elastisuutta. Joustinpatjassa on usein myös erilaisia pehmustekerroksia, kuten vaahtomuovia tai kuituja, jotka lisäävät mukavuutta. Patjan koko 80x200 on suunniteltu tarjoamaan riittävästi tilaa yksin nukkuvalle henkilölle, jotta hän voi levätä mukavasti ja saada hyvät yöunet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä 80x200 cm:n joustinpatjoista

  • Onko 80x200 cm:n joustinpatjat saatavilla eri kovuuksilla?

    Kyllä, useimmissa tapauksissa 80x200 cm:n joustinpatjat ovat saatavilla eri kovuuksilla. Joustinpatjoja valmistetaan yleensä eri kovuusluokissa, kuten pehmeä, keskikova ja kova. Valikoima voi vaihdella eri valmistajien ja myymälöiden välillä, joten on hyvä tarkistaa saatavuus ja valikoima ennen ostamista.
  • Voinko käyttää 80x200 cm:n joustinpatjaa ilman sänkyä?

    Kyllä, voit käyttää 80x200 cm:n joustinpatjaa ilman sänkyä. Joustinpatja voidaan asettaa suoraan lattialle tai muulle tasaiselle alustalle. Monet ihmiset käyttävät joustinpatjaa ilman sänkyä esimerkiksi vieraspatjana tai tilapäisenä nukkumisratkaisuna.
  • Voinko tilata 80x200 cm:n joustinpatjan verkosta?

    Kyllä, voit tilata 80x200 cm:n joustinpatjan verkosta. Kodin1:ltä löydät plajon erilaisia patjoja eri kokovaihtoehdoilla, mukaan lukien joustinpatjat. Voit selata valikoimaamme ja valita sopivan kokoisen joustinpatjan tarpeidesi mukaan.