Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 38 tuotteesta
12

Suositut suodattimet

Kodin1:llä pääset tutustumaan laajaan puuvillamattovalikoimaamme, selaa erivärisiä ja -muotoisia mattoja ja tilaa itsellesi ja tarpeisiisi parhaiten sopiva. Puuvillamatoilla on helppo sisustaa ja ne näyttävät hyvältä kaikissa kodin osissa. Päivitä kotisi ja tilaa puuvillamatto edullisesti netistä Kodin1:ltä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valittaessa puuvillamattoa?

On hyvä, että sinulla on selvä paikka, mihin haluat uuden mattosi sijoittaa. Silloin koon, materiaalin ja värin valinta on paljon helpompaa. Puuvillamaton etuna on, että ne ovat helppohoitoisia, toimivat kaikissa kodin osissa ja niillä on mukava kävellä. Toisin sanoen käyttöalueita on monia.

Kuinka hoidan puuvillamattoani?

Suosittelemme aina, että luet ensin läpi uuden maton mukana tulevat pesuohjeet. Puuvillamatot, jotka ovat pienempiä ja ohuempia, voidaan pestä koneessa miedolla lämmöllä. Isot puuvillamatot, jotka ovat myös paksumpia, on parempi pestä käsin tai kuivapesussa.

Voiko puuvillamattoa käyttää ulkona?

Kangasmattoja ja ohuita puuvillamattoja on hyvä pitää ulkona, jos muistat suojata mattoasi kosteudelta ja vedeltä. Suorakaiteen muotoinen tai pyöreä puuvillamatto näyttää hyvältä terassilla, parvekkeella tai viherhuoneella.