Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 207 tuotteesta
1
...
9

Sisalmatolla voit luoda kodikkaamman ja kutsuvamman tunnelman kotiisi. Sen ulkonäön ansiosta se sopii kaikkiin kodin osiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa uusi sisalmatto edullisesti netistä.

Mikä on sisalmatto?

Sisalmatot on valmistettu sisaliksi kutsutusta materiaalista. Sisal on luonnonmateriaali, joka tunnetaan kestävänä materiaalina, toisin kuin muut kuidut. Jos etsit mattoa, joka näyttää ja on lähellä luontoa, on oikea valinta ostaa sisalmatto.

Miten sisustan sisalmatolla?

Sisalmaton etuna on, että ne näyttävät hyvältä kaikissa kodin osissa. Olipa kyseessä eteinen, keittiö tai olohuone. Kestävän materiaalinsa ansiosta se kestää rasitusta ja pysyy kauniina. Voit sijoittaa maton myös viherhuoneeseen, jos haluat luoda kodikkaan ja maanläheisen tunnelman.

Kuinka hoidan sisalmattoani?

On tärkeää, ettet altista sisalmattoasi kosteudelle tai vedelle. Sen sijaan on hyvä imuroida sitä usein. Sitä on myös hyvä ravistaa ja tuulettaa usein ja kääntää toisinaan. Vaikka se on kestävä, on hyvä, jos se kuluttaa yhtä paljon molemmin puolin. Sitten pidennät mattosi käyttöikää.

Millaisia sisalmattomalleja voin ostaa Kodin1:ltä?

Riippumatta siitä, minkälaisia sisalmattoja etsit, löydät Kodin1:ltä varmasti sinulle ja kotiisi sopivan maton. Valikoimastamme löytyy pyöreitä, suorakaiteen muotoisia, reunustettuja sekä kuviollisia sisalmattoja.