Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 1956 tuotteesta
1
...
82

Tyylikkäällä wilton-matolla viimeistelet sisustuksen

 • Mikä on Wiltonmatto?

  Wiltonmatot on konekudottuja mattoja, joita on valmistettu useitden vuosien ajan. Aiemmin matot oli kuvioitu pääosin itämaisin kuvioin, mutta nykyään väri- ja kuviovaihtoehtoja on lukemattomia. Jokaisen makuun löytyy varmasti sopiva wilton-matto. Wilton-matoissa yhdistyvät laatu ja edullisuus, joten saat rahoillesi vastinetta.
 • Minne Wiltonmatto sopii?

  Wiltonmatto sopii parhaiten tiloihin, joita käytetään paljon kokoontumiseen ja ajanviettoon. Koska wiltonmatot ovat näyttäviä, ne on mukava sijoittaa paikkaan, jossa ne näkyvät ja jossa ne pääsevät oikeuksiinsa. Upean ulkonäkönsä lisäksi wiltonmatot kestävät erinomaisesti kulutusta, joten niiden päällä voi kävellä surutta. Wiltonmatot sopivat erinomaisesti myös makuuhuoneeseen, sillä lämpimän ja pehmeän maton päälle on mukava laskea jalat sängystä noustessa.
 • Mistä materiaaleista Wiltonmattoja valmistetaan?

  Wiltonmattoja valmistetaan niin synteettisistä materiaaleista kuin villastakin. Molemmista materiaaleista valmistetut matot ovat kestäviä ja laadukkaita, sekä ennen kaikkea tyylikkäitä.
 • Miten mattoa pitää hoitaa?

  Imuroi wiltonmattoa säännöllisesti. Poista hankalat tahrat tarvittaessa puhdistusaineella, joka sopii maton materiaalille.