categoryTopBlock
Moderni matto

Käytävämatto

507tuotetta
Kampanja

Matto antaa tilalle ilmettä, oli kyseessä sitten eteinen tai makuuhuone. Käytävämatto ei ole vain pelkkä matto, vaan se on myös tyylikäs sisustuksellinen yksityiskohta. Kodin1:n valikoimasta löydät laadukkaat ja edulliset käytävämatot.

Mitä käytävämattoa hankkiessa tulee huomioida?

Ensimmäiseksi on tarpeellista mitata tila, johon käytävämaton suunnittelet laittaa. Tilan pituus määrittää maton pituuden. Kodin1:n valikoimassa on useita eri pituisia ja levyisiä käytävämattoja. Kooltaan 80x300 cm matto on sopiva useimpiin tiloihin ja koteihin, joissa käytävämattoa käytetään.

Mitä maton koossa tulisi huomioida?

Kodin1:n verkkokaupasta löydät edullisia käytävämattoja niin pieneen kuin suureenkin kotiin. Onko kodissasi useampiakin tiloja, joihin harkitset käytävämaton ostamista? Jos, niin hankkimalla monta samalaista, mutta erikokoista käytävämattoa, saat pidettyä kodin ilmeen yhtenäisenä.

Mikä on käytävämatolle sopiva materiaali?

Kodin1:n laajassa käytävämattovalikoimassa on mattoja jokaiseen makuun. Etsitkö edullista käytävämattoa, mutta et halua tinkiä laadusta ja tyylistä? Jos, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimassa on materiaaleiltaan helppohoitoisia mattoja, jotka on helppo pitää puhtaana ja sopivat erityisesti kotiin, jossa on lapsia.

Saanko apua käytävämaton valintaan?

Autamme sinua maton valinnassa enemmän kuin mielellämme, kun ostat käytävämaton netistä. Löydät Kodin1:ltä varmasti mieluisesi käytävämaton, jonka tilaaminen on helppoa, näppärää ja edullista.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja