Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 288 tuotteesta
1
...
12

Suositut suodattimet

Käytävämatto on käytännöllinen sisustuselementti, joka suojaa lattiaa kulumiselta ja likaantumiselta. Käytävämattojen käyttö on yleistä etenkin sisäänkäynnillä ja käytävillä, joissa liikutaan paljon. Käytävämattoja on saatavilla eri materiaaleista, kuten villasta, nylorasta tai muovista. Maton valinnassa kannattaa huomioida sen koko, materiaali ja väri, jotta se sopii yhteen huoneen sisustuksen kanssa. Käytävämattoja on myös helppo pitää puhtaana, sillä ne voidaan imuroida tai tarvittaessa pestä pesukoneessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä käytävämatoista

  • Mitkä ovat yleisiä tyylejä käytävämattojen suhteen?

    Yleisiä käytävämattojen tyylejä ovat esimerkiksi perinteiset orientaaliset matot, moderneihin koteihin sopivat minimalistiset matot, maalaisromanttiset matot sekä erilaiset kuvioidut ja raidalliset matot. Lisäksi materiaalivalikoima on laaja: käytävämattoja löytyy esimerkiksi villasta, puuvillasta, polyesteristä ja polypropeenista.
  • Kuinka valita oikean kokoinen käytävämatto?

    Käytävämaton oikea koko määräytyy pituuden ja leveyden perusteella. Mittaa käytävän pituus ja leveys ja valitse matto, joka on hieman lyhyempi kuin käytävän pituus ja tarpeeksi leveä peittämään käytävän koko leveyden. On tärkeää, että matto on tarpeeksi leveä, jotta se suojaa lattiaa kulumiselta ja liukastumiselta. Jos käytävässä on huonekaluja tai muita esteitä, jotka rajoittavat maton leveyttä, valitse sellainen matto, joka mahtuu esteiden ohi.
  • Mitä hyötyjä käytävämattojen käytössä on?

    Käytävämattojen käytöllä on useita hyötyjä, kuten: Se vähentää lattian kulumista ja suojaa sitä naarmuilta ja kolhuilta. Se estää liukastumisia ja kaatumisia, sillä maton pinta on yleensä liukumaton ja se imee kosteutta. Se vähentää melua ja vaimentaa askelten ääniä, mikä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi kerrostaloissa tai toimistoissa. Se helpottaa lattian puhtaanapitoa, sillä matto kerää likaa ja pölyä, jolloin sitä ei kerry suoraan lattialle. Se lisää sisustuksen viihtyisyyttä ja antaa tilalle persoonallisen ilmeen, sillä käytävämattoja on saatavilla eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa.