categoryTopBlock
Moderni matto

Nukkamatto

401tuotetta
Kampanja

Koti on linnasi, ja sinne kelpaavatkin vain parhaat mahdolliset sisustuselementit. Nukkamatot ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat pitää jalat lämpiminä viileillä ilmoilla. Nukkamatto sopii hyvin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Nukkamatto myös pehmentää elämän ääniä. Ihastuttavan pehmeä matto suorastaan kutsuu loikoilemaan ja upottamaan varpaat maton pehmeyteen. Voisi jopa kuvitella, että kävelisi pilven päällä. Nukkamattojen materiaalit vaihtelevat villan, pellavan ja viskoosin välillä. Mutta yhtä kaikki, matot ovat upottavan pehmeitä ja hemmottelevat jalkojasi. Matto tuo huoneeseen persoonallisuutta ja väriä. Laadukkaasta nukkamatosta ei irtoa nukkaa. Lisäksi ne ovat helppohoitoisia ja antistaattisia. Uudista kotisi ilmettä siis upealla, pehmeällä ja lämpimällä nukkamatolla. Ja rohjetessasi hanki matto upealla kuvioinnilla ja elävöitä kotisi sisustusta mielenkiintoisilla yksityiskohdilla.

Nukkamatot ovat erittäin pehmeitä

Kun valitset kotiisi mattoja, mieti mihin tarkoitukseen hankit ne. Esimerkiksi kuran keräämiseen nukkamatto ei sovellu. Sen sijaan ulko-oven eteen kannattaa ennemmin sijoittaa kuran sisäänpääsyn pysäyttävät kuramatot. Nukkamatot sopivat taas olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa ruokailutiloihin. Se on nimittäin parhaimmillaan ruokapöydän alla tai sohvan yhteyteen sijoitettuna. Silloin voit vapaa-aikanasi laittaa jalkasi miellyttävän maton päälle. Jos kuitenkin haluat laittaa nukkamaton ruokapöydän yhteyteen, matto saattaa likaantua nopeasti. Eli kuinka poistat tahrat pois matolta kätevästi ja pidät maton siistinä? Entä jos omistat lemmikkejä? Antistaattiset nukkamatot eivät vedä puoleensa likaa tai pölyä samalla tavalla kuin muut matot, eivätkä ne siten kaipaa usein varsinaista pesua. Mikäli haluat pitää nukkamaton hyvässä kunnossa pitkään, kannattaa matto imuroida noin kaksi kertaa viikossa. Mikäli haluat pestä maton sen likaannuttua, silloin suositellaan pesutavaksi kemiallista pesua. Kuitenkin jokapäiväisiksi hoitotoimenpiteiksi riittää, että poistat kaikki tahrat matosta sellaisilla pesuaineilla, jotka sopivat kyseisen maton puhdistukseen. Tarvitset lisäksi sopivan puhdistusliinan.

Voit tilata kaikenkokoiset nukkamatot netistä

Oletko katsonut nukkamattojamme nyt sillä silmällä, että haluaisit hankkia sellaisen tuomaan kotiisi tunnelmaa? Nukkamattojen pehmeä pinta on ihastuttava raskaiden ja särkevien jalkojen alla pitkän päivän päätteeksi. Jos et halua lähteä kiertämään kymmeniä kauppoja läpi etsiessäsi kotiisi mattoa, voit hankkia nukkamatot kätevästi netistä ihan kotisohvalta. Nukkamatot netistä on kätevä hankkia eikä tarvitse juosta vaihtelevassa säässä ympäri kaupunkia eri kivijalkakaupoissa. Sinun tulee ottaa kuitenkin huomioon se, että nukkamattojen värit voivat jossain määrin poiketa ruudulla nähdystä väristä. Tietokoneiden, iPadien ja muiden elektronisten laitteiden näytöt usein vääristävät tai korostavat tiettyjä värejä ja maton todellinen väri ei sitten vastaakaan asiakkaan alkuperäistä toiveväriä. Saat tilattua verkkokaupastamme kätevästi nukkamatot muutamalla klikkauksella. Matot toimitetaan kotiosoitteeseen tai lähimpään postin toimipisteeseen. Kun olet tehnyt tilauksen, voit vain rentoutua ja odotella rauhassa uutta nukkamattoasi. Nukkamatoilla saat mukavuutta ja luksusta kotiin pienellä vaivalla ja rahalla.

Ennen kuin hankit kotiisi nukkamatot, mieti näitä kohtia

Kenelle ja minne nukkamatto sopii?

Nukkamatot sopivat jokaiselle jalkojen alle lämmittämään ja luomaan kotiin vähän ylellisyyttä ja mukavuutta. Nukkamatto voi pehmentää kotisi linjoja ja se tekee siitä kodikkaamman ja kutsuvamman. Matto sopii mihin tahansa kodin huoneeseen, niin olohuoneeseen kuin myös esimerkiksi ruokailutiloihin. Edullinen nukkamatto sopii monen sisustusbudjettiin ja tuo samalla vähän luksusta kotiin. Avarra tilaa vaalealla matolla, tai luo tunnelmaa tummalla matolla. Huomioi kuitenkin se, että jos esimerkiksi muut olohuoneen huonekalut ovat tummia, kannattaa ehkä hankkia vaalea matto tasapainottamaan huoneen värimaailmaa. Jos matossa on kiiltäviä lankoja, mattojen päälle laitetut huonekalut eivät tartu maton pintaan. Tällaisen maton voit asettaa vaikkapa sohvakalustosi alle. Voit siis hemmotella itseäsi ja perhettäsi hankkimalla mukava nukkamatto kotiisi.

Miten pidät nukkamaton hyvässä kunnossa?

Jos matto sijoitetaan läpikulkutilaan, saatat joutua puhdistamaan, imuroimaan ja tamppaamaan maton useasti. Nukkamatot ovat suhteellisen helppo onneksi puhdistaa. Yleensä ne vaativat säännöllisen imuroinnin ainoastaan pari kertaa viikossa. Jos laitat maton keittiöön tai ruokapöydän alle, silloin on syytä pyyhkiä kaikki mahdolliset mehu-, ruoka- ja muut tahrat mahdollisimman nopeasti kostealla liinalla tai maton materiaaliin soveltuvalla aineella. Saattaa olla, että maton puhdistusaineeksi sopii ihan tavallinen astianpesuaine. Matto on syytä myös tuulettaa säännöllisesti, jotta se ei kerää tunkkaista hajua. Jos kuitenkin joskus joudut pesemään nukkamaton, kannattaa se viedä mattopesulaan, Nukkamaton pesu on parasta hoitaa joko tasovesi- tai kuivapesuna tai joskus myös kemiallisena pesuna, riippuen maton materiaalista.

Miksi valitsisit nukkamaton kotiisi?

Nukkamatot viimeistelevät kodin sisustuksen pehmeästi ja lempeästi. Monet nukkamatoista ovat tehty käsin, niitä löytyy eri värisinä sekä eri kokoisina. Valikoiman monipuolisuus helpottaa maton valintaa olipa kotisi sitten minkä kokoinen tai tyylinen hyväänsä. Mattojen tuuhea ja paksu nukka on tuntuu pehmeältä ja erittäin lämpimältä jalkojasi vasten. Nukkamatto myös vaimentaa elämisen ääniä, joten se sopii erittäin hyvin vaikka kerrostaloasunnon matoiksi. Korkealuokkaisten lankojen ansiosta matto kestää kulutusta ja se on helppo myös puhdistaa. Sinun tarvitsee vain imuroida matto pari kertaa viikossa ja tuulettaa säännöllisesti. Näillä yksinkertaisilla nikseillä voit pidentää nukkamaton elinikää ja nauttia pehmeästä matosta pidempään. Harkitse siis nukkamattoa, kun haluat viimeistellä kotisi tunnelmallisesti.

Minne vien vanhat matot?

Lopulta hyvätkin matot hoidettuina lopulta kuluvat ja niille pitää jättää hyvästit. Ehkä matto on tahraantunut, tai ehkä se on vain kulunut, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Silloin on aika harkita uuden maton hankintaa. Vanhaa mattoa ei kuitenkaan tarvitse vain laittaa roskiin, sillä nukkamatot ja muut matot on mahdollista viedä kierrätyskeskukseen, jos ne ovat vielä hyvässä kunnossa. Voit lahjoittaa eteenpäin, esimerkiksi jos jollakin tutullasi on ulkokoiria, sopii vanha nukkamatto erinomaisesti koirankopin lämmikkeeksi. Eläinsuojeluyhdistyksetkin voivat ottaa mielellään vastaan mattolahjoituksia. Joten ennen kuin heität matot roskiin tai viet kaatopaikalle, kannattaa tiedustella lähimmältä eläinsuojeluyhdistykseltä, olisiko vanhoista matoista heille iloa. Tällä tavoin vanha matto vielä ilahduttaa jotakuta varmasti.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja