categoryTopBlock
Moderni matto

Viskoosimatto & keinosilkkimatto

84tuotetta
Kampanja

Viskoosimatto ansaitsee keskeisen paikan kodissa

Luo kotiisi ylellinen ilme Kodin1:n viskoosimatolla. Materiaali on kiiltävää ja siksi antaa tilaan loistetta ja tekee matosta erityisen kauniin. Valikoimassamme on edullisia mattoja useissa eri koissa ja väreissä. Kaikki, jotta sinä löytäisit maton, joka olisi täydellinen sinulle ja sinun kotiisi.

Minne viskoosimatto sopii?

Luonteeltaan koristeelliset viskoosimatot sopivat erityisesti tilaan, jossa ne näkyvät kunnolla. Ne ovat siis paikallaan niin olohuoneessa sohvan edessä tai makuuhuoneessa sängyn vieressä. Koska viskoosimatot ovat arkoja kosteudelle, ei niitä suositella eteiskäyttöön tai keittiöön, jossa voi olla vaarana, että latialle läikkyy jotakin nestettä.

Mikä väri minun pitäisi valita?

Mieti, mitä värejä ja kuvioita kotisi muissa sisustustekstiileissä on. Näin voit varmistua siitä, että matto korostaa parhaalla mahdollisella tavalla kotisi muuta sisustusta. Jos kodin sisustus on pääosin vaalea, voit olla hyvä idea valita matto, joka on selvästi muuta sisustusta tummempi. Jos tilassa taas on jo paljon värejä, saattaa olla hyvä valita viskoosimattoon hieman neutraalimpi sävy, kuten vaaleanharmaa, beige tai roosa.

Minkä kokoinen matto kannattaa ostaa?

Kodin1:n valikoimasta löydät suorakaiteen muotoisia, pyöreitä ja neliön mallisia viskoosimattoja. Valittavan maton koko ja muoto riippuu paljon siitä, millaisessa tilassa mattoa on tarkoitus käyttää. Jos etsit mattoa 3:n istuttavan sohvan eteen, sopii siihen kookas, esimerkiksi 200x300 cm matto. Kapeat viskoosimatot taas sopivat erinomaisesti hyvin valaistuun käytävään.

Saako viskoosimaton netistä?

Totta kai. Kun löydät Kodin1:n valikoimasta suosikkimattosi, tilaat sen verkkokaupastamme helposti ja nopeasti.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja