Pyöreitä mattoja - ilmettä kaikkiin huoneisiin

573 tyylikästä tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Luo huoneen sisustukseen ilmettä pyöreällä matolla! Pyöreällä matolla huoneen ilmeestä saa elävän ja pehmeän. Valikoimastamme löydät erivärisiä, -kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja pyöreitä mattoja, joista löydät varmasti omaan kotiisi sopivat vaihtoehdot. Sijoita pyöreä matto vaikkapa sohvapöydän tai kirjoituspöydän alle. Keskilattialle sijoitettu matto pehmentää tilan ilmettä ja antaa huoneelle kodikkuutta.

Pyöreä matto kulmikkaaseen huoneeseen

Miksi valita pyöreä matto? No, miksipä ei?! Kodin mattoja ajatellessamme mieleen tulee yleensä vain kulmikkaat matot, sillä ne seuraavat huoneen muotoa ja tuntuvat siksi loogisilta vaihtoehdoilta. Pyöreästä matosta sisustukseen saa jännittävän yksityiskohdan. Maton kaareva muoto herättää huomiota rikkomalla sisustuksen muuten suoria linjoja. Lisää näyttävyyttä saat valitsemalla värikkään tai kuviollisen maton. Niitäkin löydät suuresta mattovalikoimastamme. 

Matoilla on suuri vaikutus kodin yleisilmeeseen ja akustiikkaan, sillä matot vaimentavat tehokkaasti ääniä. Pehmeä ja paksu matto myös lämmittää ja tuntuu mukavalta jalan alla. Päädytpä sitten millaiseen mattoon tahansa, löydät sen varmasti Kodin1:n laajasta valikoimasta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Muoto
Tyyli
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja