Missing translation for header.skipToContent

Osta nyt – Maksa 3 kk päästä! Lue lisää

Näyttää 24 tuotetta 295 tuotteesta
1
...
13

Suositut suodattimet

Plafondi on tyylikäs ja tehokas valaisija, joka vie vain vähän tilaa. Kattoplafondi on oiva valinta tilaan, johon tarvitaan tehokas yleisvalo, mutta tilaa riippuvalle kattovalaisimelle ei ole. Plafondi sopii niin olo- ja makuuhuoneeseen kuin varastoon tai vaatehuoneeseenkin. Kodin1:n laajasta valikoimasta löydät varmasti myös sinulle sopivan kattoplafondin, sillä tyyli-, väri- ja materiaalivaihtoehtoja on monia.

Millainen plafondi pitäisi valita?

Valikoimassamme on useita erilaisia plafondeja, joista voit valita sopivat omaan kotiisi. Kodin1:ltä löydät kristalliset, messinkiset, teräksiset, alumiiniset ja kuviolliset valaisimet. Plafondeja käytetään yleisimmin varastoissa, vaatehuoneissa ja eteistiloissa, mutta ne sopivat erinomaisesti myös muihin kodin tiloihin. Se, millainen valaisin sopii mihinkin tilaan, riippuu tilan koosta, valaisutarpeesta sekä sisustustyylistä. Makuuhuoneeseen sopii tyyliltään romanttinen kristalliplafondi, joka huokuu eleganssia ja ylellisyyttä. Trendikkääseen olohuoneeseen oikea valinta on esimerkiksi krominen, tyylikkään moderni plafondi, jossa on erilliset kohdevalot. Lastenhuoneeseen sopii värikäs ja kuvioitu plafondi, joka lisää huoneen leikkimielisyyttä.   Eteiseen voit valita yksinkertaisen ja huomaamattoman valaisimen, joka kuitenkin valaisee hyvin ja toivottaa vieraat tervetulleiksi valoisaan kotiin. Mitäpä olisit mieltä modernista plafondista, jota koristaa messinkiset tai kupariset tangot? Se tekee taatusti vaikutuksen sekä eteisessä että ruokailutilassa. Etsit sitten millaista plafondia tahansa, löydät sen Kodin1:n valikoimasta. Tilaa helposti ja nopeasti jo tänään! 

Miten plafondi asennetaan?

Useimmat plafondit kiinnitetään kattokoukkuun. Jotkin plafondit voidaan asentaa myös seinävalaisimiksi. 

LED vai hehkulamppu?

Kodin1:n valikoimasta löydät useita LED-plafondeja. Led-valot ovat energiatehokkaita, sillä ne kuluttavat 85% vähemmän energiaa kuin perinteiset hehkulamput, ja ovat tästä syystä käytössä edullisia ja pitkäikäisiä. Kaikki plafondit eivät kuitenkaan ole yhteen sopivia LED-lamppujen kanssa. Tällöin voit valita polttimoksi perinteisen hehkulampun tai energiansäästölampun. Kodin1:n valikoimassa on paljon edullisia plafondivaihtoehtoja, joista löydät varmasti etsimäsi.