categoryTopBlock
Sisävalaistus

Riippuvalaisimet

3 302tuotetta
Kampanja

Laadukkaita riippuvalaisimia

Millainen kotisi olisi ilman valaisimia? Se olisi tunnelmaltaan todella ikävä ja tietysti täysin pimeä. Kodin sisustus ei ole valmis ilman siihen sopivia valaisimia. Erityisesti riippuvalaisimet tekevät kodistasi ainutlaatuisen. Ne sopivat erinomaisesti moderniin kotiin ja antavat sisustukselle pientä lisäilmettä.

Miten ostan riippuvalaimen helposti netistä?

Myymme tyyliltään erilaisia ja erivärisiä riippuvalaisimia, jotka sopivat erilaisiin koteihin ja sisustustyyleihin. Löydät meiltä niin perinteiset kuin modernimmatkin vaihtoehdot. Tilaaminen on helppoa, tutustu Kodin1:n laajaan riippuvalaisinvalikoimaan, valitse suosikkisi ja klikkaa se ostoskoriisi. Kaikki valikoimamme riippuvalaisimet ovat laadukkaita ja edullisia. Tervetuloa lamppuostoksille!

Minne riippuvalaisin sopii parhaiten?

Musta riippuvalaisin sopii erinomaisesti olohuoneeseen. Mutta riippuvalaisin on erinomainen vaihtoehto myös makuuhuoneeseen. Riippuvalaisimella valaiset myös lukunurkkauksen, niin että näet vaivatta lukea tai tehdä käsitöitä.

Millainen valo on paras?

Oikeanlainen valo oikeassa paikassa on tärkeää hyvinvoinnillesi. Jos laitat riippuvalaisimen makuuhuoneeseen, kannattaa siihen valita lämminsävyinen polttimo. Se luo rentoa ja rauhallista tunnelmaa. Valkoinen valo on hyvä vaihtoehto silloin, kun teet jotakin keskittymistä vaativaa. Siksi kannattaa työhuoneen tai lukunurkkauksen riippuvalaisimeen valita valkoinen valo.

Mitkä ovat LED-valon edut?

LED-lamppuun satsaamisella on monia hyviä puolia. Ne ovat energiaystävällisiä, sillä ne kuluttavat vähemmän ja kestävät kauemmin kuin tavalliset lamput. Voit siis säästää sähkölaskussa hankkimalla kotiin LED-lamput. Ne eivät myöskään kuumene samalla tavalla kuin energiansäästölamput tai halogeenit.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja