categoryTopBlock
Pöytä

Seurapelipöydät

89tuotetta
Kampanja
Suositut suodatukset
Haluatko seurapelipöydän ystävien ja perheen kanssa vietettävään peli-iltaan? Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman erilaisia seurapelipöytiä edullisesti kaikkiin tilanteisiin. Valitse omasi vaikkapa olutpingispöydistä, biljardipöydistä, jalkapallopöydistä, pingispöydistä, pokeripöydistä. Valikoimassamme on seurapelipöytiä erivärisinä, -kokoisina ja -mallisina.

Mitä minun tulee ottaa huomioon seurapelipöytää valittaessa?

Aloita määrittelemällä, kuinka paljon tilaa sinulla on ja minkä tyyppisen seurapelipöydän haluat, ja että seurapelipöydän tulee sopia kotisi muuhun sisustukseen. Jos käytettävissä on pienempi tila, löydät meiltä kokoontaitettavia seurapelipöytiä, jotka on helppo laittaa piiloon silloin, kun ne eivät ole käytössä. Meillä on myös pienempiä seurapelipöytiä, jotka on helppo pitää paikallaan ilman, että ne vievät liikaa tilaa.

Mikä on monipelipöytä?

Monipelipöydällä voit pelata useita eri pelejä. Yhdistelmäpöytä tarkoittaa sitä, että voit vaihdella pelejä, esimerkiksi pelata sekä pöytätennistä että biljardia samalla pelipöydällä. Monipelipöytä sopii sinulle, joka et osaa päättää minkä pelipöydän haluat ostaa tai mikä seurapelipöytä kotiisi parhaiten sopisi.

Miten voin säilyttää seurapelipöytääni?

Jotkut seurapelipöydistämme voidaan taittaa tai säätää muulla tavoin säilytyksen helpottamiseksi. Näin ne on helppo säilyttää ilman, että ne vievät liikaa tilaa. Valitse säädettävä biljardipöytä tai taitettava pöytätennispöytä.
Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja