Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 5 tuotetta 5 tuotteesta

Pingispöytä on suosittu peliväline, joka tarjoaa hauskaa ja kilpailullista tekemistä niin perheenjäsenille kuin ystävillekin. Pingispöydän pelialusta on yleensä vihreä, ja sen yläpuolella on verkkomaisesti jakautuva verkko, joka erottaa kentän kahdeksi osioksi. Pelaajat käyttävät mailoja ja palloa, joiden avulla he yrittävät lyödä palloa vastustajan kenttäpuolelle niin, että vastustaja ei saa sitä takaisin. Pingispöytä on loistava tapa viettää aikaa ja samalla kehittää taitojaan. Se sopii niin kotiin kuin yhteisiin tiloihin, kuten kouluihin ja nuorisotaloihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pingispöydistä

  • Paljonko tilaa pingispöytä vaatii?

    Pingispöytä vaatii noin 2,7 metriä pitkän ja 1,5 metriä leveän tilan, jotta sen ympärillä on tarpeeksi tilaa pelata. Huomioi myös, että pelaajien ympärillä tulee olla riittävästi tilaa liikkua ja pelata mukavasti.
  • Voiko pingispöydän taittaa kokoon säilytyksen helpottamiseksi?

    Kyllä, useimmat pingispöydät on suunniteltu taittumaan kokoon säilytyksen helpottamiseksi. Tämä mahdollistaa pöydän siirtämisen ja säilyttämisen pienessä tilassa, kun sitä ei käytetä. Tarkista kuitenkin aina pöydän käyttöohjeet ennen sen taittamista kokoon, jotta vältät mahdolliset vahingot tai vauriot.
  • Tarvitseeko pingispöydän alla olla erityinen alusta tai suojamatto?

    On suositeltavaa käyttää pingispöydän alla suojamattoa tai alustaa, joka suojaa lattiaa mahdollisilta naarmuilta tai vaurioilta. Tämä on erityisen tärkeää silloin, jos pingispöytä asetetaan lattialle, joka on herkkä naarmuille, kuten parketti tai laminaatti. Suojamatto tai alusta auttaa myös vaimentamaan ääntä ja estää pöydän liukumisen lattialla pelin aikana.