Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 140 tuotteesta
1
...
6

Pitkän työpäivän päätteeksi jokainen kaipaa sitä hetkeä, kun saa vain olla ja rentoutua. Mikään ei olekaan mukavampaa kuin vain makoilla kotisohvalla ja nauttia joko hyvästä kirjasta tai vaikka elokuvasta. Jokaisella tulisikin olla sohva, joka mahdollistaa tällaiset hetket. Howard sohvat ovat juuri sellaisia. Meiltä saat nämä laadukkaat sohvat jokaisen makuun sopivina. Valitse siis vain sinun kotiisi parhaiten sopiva väri. Näyttävällä värillä voit piristää olohuonettasi. Jos taas pidät klassisesta tyylistä, valitse silloin esimerkiksi neutraalin harmaa värisävy. Howard sohvia ei turhaan sanota luksussohviksi. Niiden muotoilu on erittäin tyylikäs ja myös materiaalit ovat parasta mahdollista laatua.

Howard sohvat osana sisustusta

  • Millaisen sohvan tarvitset?

    Tarvitsetko sohvaa, johon sopii useampikin vai riittääkö sinun olohuoneeseesi pienempi sohva? Chesterfield sohvia on saatavana niin kahdelle kuin kolmellekin. Niin sohvissa kuin muissakin huonekaluissa tulee myös ottaa huomioon se, että värimaailma sopii yhteen kodin muun sisustuksen kanssa. Chesterfield sohvat ovat valmistettu lehmännahasta. Sohvia on saatavana myös tummanpunaisena, joka sopii hyvin yhteen melkein kaikkien värien kanssa. Sohvan väri ei ole missään nimessä silmiinpistävä, vaan hienostuneen tummanpunainen. Sohvaan sopivat loistavasti upean koristeelliset sohvatyynyt, jotka viimeistelevät kokonaisuuden. Laadukkaasta sohvasta tulee äkkiä koko kodin suosikkipaikka, johon on mukava käpertyä nauttimaan kirjasta tai elokuvasta. Siinä on myös mukava ottaa päiväunet pitkän ja niin kovin uuvuttavan päivän jälkeen.
  • Millainen materiaali on paras sinun kotiisi?

    Howard sohvat on valmistettu kankaasta. Kangas onkin ihoa vasten mukavampi kuin nahka. Kankaisella sohvalla on mukava ottaa vaikka pienet torkut, koska kangas ei tunnu niin nihkeältä kuin nahka. Sen sijaan kankaisen sohvan kanssa kannattaa olla siinä mielessä tarkkana, että joitakin tahroja voi olla hankala puhdistaa. Ole siis varovainen mahdollisten ruokien ja juomien kanssa. Kankaalle on saatavilla erilaisia puhdistusaineita, joilla hankalatkin tahrat kyllä lähtevät. Siivoaminen vie vain enemmän aikaa kuin nahkasohvien pyyhkiminen. Kangassohvissa on myös se etu, että mitkä tahansa koristetyynyt näyttävät paremmilta kangassohvilla. Voit helposti luoda joko maanläheisen tai ylellisen tunnelman. Nahkasohvien kanssa tämä ei onnistu niin helposti, sillä nahka on itsessään silmiinpistävä materiaali.
  • Miten voit maksaa tilauksesi?

    Me tarjoamme erilaisia maksutapoja, kuten verkkopankkimaksu, luottokortilla maksaminen ja lasku- ja osamaksuvaihtoehdot. Jos valitset verkkopankkimaksun tai luottokortilla maksamisen, siirryt maksutapahtumaan välittömästi tilauksen hyväksymisen jälkeen. Maksu tapahtuu aina suojatun yhteyden kautta, joten sinun ei tarvitse pelätä, että ulkopuoliset pääsevät tarkastelemaan tietojasi. Jos haluat tilauksellesi maksuaikaa, voit silloin valita maksutavaksi joko laskun tai osamaksun. Joissakin tapauksissa tilaus tulee maksaa aina kokonaisuudessaan. Joskus esimerkiksi ostosumma voi olla niin suuri, ettei luotonantaja myönnä luottoa. Laskulla maksaessasi saat korotonta maksuaikaa ja maksat vasta tuotteiden saapumisen jälkeen. Osamaksulaskulla maksat kuukausittain valitsemasi summan verran. Tilaa siis Howard sohvat meiltä jo tänään ja nauti mukavista hetkistä uudella sohvallasi.