categoryTopBlock
Sohva

Valitse oma keittiö- ja pinnasohvasi

7tuotetta
Kampanja

Varmasti jokainen on joskus haaveillut pienestä keittiösohvasta, joka kruunaa unelmien keittiön. Kodin1:llä unelman voi toteuttaa, sillä valikoimastamme löytyy tyylikkäitä keittiö- ja pinnasohvia. Keittiösohvat eivät ole pelkästään kauniita katseenvangitsijoita, vaan myös käytännöllisiä kalusteita, sillä sohvalle on mukava istahtaa hetkeksi arjen kiireiden keskellä. Säilytystilallinen keittiösohva toimii sekä istuimena että käytännöllisenä esineiden säilytyspaikkana.

Persoonallinen keittiösohva

Keittiösohvat tuovat usein mieleen viehättävät ranskalaiset kylät ja tyyliltään romanttiset maalaiskeittiöt. Samalla saattaa mieleen tulla ajatuksia mukavan tauon viettämisestä valkoisella keittiösohvalla modernissa ympäristössä. Tuosta vanhan ja nykyaikaisen tyylin yhdistämisestä sisustuksessa on tullut hyvin suosittua. Miksipä vanhaa keittiösohvaa ei voisi tuoda vaikkapa moderniin ja teollisuustyyliä henkivään keittiöön? Valitse siis omaan ja keittiösi tyyliin sopiva sohva, niin lopputulos on varmasti käytännöllinen ja kaunis. 

Keittiösohva – käytännöllinen ja viehättävä

Jos keittiössä ei ole turhaa tilaa, kannattaa sinne hankkia säilytystilallinen sohva tai sievä pinnasohva, joka ei vie paljon lattiatilaa. Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja, joten keittiösohvaa ei ehkä kannatta alkaa rakentaa itse, vaikka sellainen ehkä olisi ollutkin suunnitelmissa. Valmiina hankittu keittiösohva on helppo somistaa persoonalliseksi esimerkiksi värikkäillä sisustustyynyillä ja muilla sisustustekstiileillä, joita löydät laajasta valikoimastamme. Oman sohvan keittiöön saat hankittua verkkokaupastamme helpolla napin painalluksella. Näppärän kokoista keittiösohvaa on helppo siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen, tarvittaessa vaikkapa terassille. 

Kodin1:n valikoimasta löydät niin mustan kuin pienen ja säilytystilallisen sohvan keittiöön. Vaihtoehtoja on lukemattomia! Kodin1:llä on edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi kaikilla myymillämme sohvilla on 12 vuoden takuu, joka korvaa mahdolliset valmistusvirheet. Tervetuloa Kodin1:lle!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja