Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Näyttää 24 tuotetta 398 tuotteesta
1
...
17

Suositut suodattimet

Samettisohva luo pohjan kodin sisustustyylille. Samettisohvalla sisustukseen saa elegantin ja kauniin ilmeen. Hienostunut samettikangas sopii erinomaisesti sohvien ja nojatuolien verhoilumateriaaliksi, ja se antaa kalusteille vaikuttavaa näköä ja ylellistä tuntua. Sisustusta voi täydentää kauniilla samettisohvalla tai samettinojatuolilla. Todellista näyttävyyttä huoneen sisustukseen saa hankkimalla sinne sametilla verhoillun kokonaisen sohvaryhmän. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri omaan kotiisi sopiva samettinen sohva Kodn1:ltä!

Sininen samettisohva on viime aikoina ollut lähes kaikkien sisustuslehtien sivuilla. Se on rohkea ja hienostunut valinta – niin yksittäin kuin ryhmässäkin – mihin tahansa tilaan. Kodin1.n valikoimassa on erivärisiä, -kokoisia ja -mallisia samettisohvia, joista jokainen löytää mieluisensa. Värivaihtoehtoina on kuninkaansininen, sininen, harmaa, vaaleanpunainen, ruskea, beige ja musta. Kokovaihtoehtoja on yhden hengen nojatuoleista kahden-, kolmen-, ja neljänistuttaviin sohviin. 

Ajatonta eleganssia
Valikoimamme samettisohvat ovat malleiltaan ajattomia ja klassisia, ja ne henkivät kuninkaallista loistoa ja hienostunutta tyylikkyyttä. Perinteiset Chesterfield- ja Howard-sohvat ovat suosittuja myös sametilla verhoiltuina. Sohvissa on kauniita ja näyttäviä yksityiskohtia, kuten verhoilussa käytetyt päällystetyt napit, messinkiniitit, taidokkaat laskokset ja toppaukset. Nämä kaikki yksityiskohdat antavat syvyyttä ja lisää näyttävyyttä alkujaankin upealle kankaalle.
 
Puhdistus
Sametti saattaa vaikuttaa materiaalilta, jota on hankala pitää puhtaana tai puhdistaa. Toki sametilla verhoiltu kaluste vaatii hieman tavallista huonekalua enemmän työtä, mutta oikeilla toimilla ja aineilla samettipinnan hoitaminen onnistuu. Näyttävästä kalusteesta kannattaa pitää hyvää huolta. On tärkeää pitää kangas kuivana ja huomioida se, että sitä ei saa liottaa. Harjaa materiaalia säännöllisesti pehmeällä harjalla, jotta samettipinta säilyy puhtaana ja raikkaana.

Sohvillamme on aina 12 vuoden takuu, joka koskee mahdollisia valmistusvirheitä. Toimitamme tilauksen aina edullisella rahdilla, ja tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Tervetuloa Kodin1:lle!