Missing translation for header.skipToContent

KampanjassaJakkara & jalkarahi

538 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 538 tuotteesta
1
...
23

Suositut suodattimet

Etsitkö mukavaa jakkaraa, jolle voisit istahtaa? Pehmeää jalkarahia, jollet voisi nostaa jalat lepäämään vai ehkä käytännöllistä säilytysjakkaraa? Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja näppärät jakkarat ja penkit niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, eteiseen – kyllä, kodin jokaiseen huoneeseen! Jakkarat ja penkit ovat erittäin toimivia kalusteita ja istuimia melkeinpä missä tahansa. Valikoimassamme on paljon erilaisia ja erityylisiä jakkaroita. Tutustu valikoimaan, sen eri materiaaleihin ja väreihin, ja löydä oma suosikkisi!

Tyylikkäitä jakkaroita eri tarpeisiin

Jakkaraa käyttämällä on mahdollista treenata selkää ja lannerankaa, jotka auttavat pitämään ryhtiä hyvänä istuttaessa. Jakkaroita voi käyttää myös muuten kuin pelkästään istuimina. Tyylikäs jakkara toimii sivupöytänä vaikkapa olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteisessä. Sille voi asettaa ruukkukasvin, kauniin valaisimen tai muita kauniita sisustustuotteita. Näin tilaan saa lisää kodikkuutta. Miksipä jakkaraa ei voisi käyttää vaikka yöpöytänä? Jakkarasta saat käytännöllisen ja monipuolisen huonekalun, ja lisäksi se on myös trendikäs osa sisustusta ja kannustaa luovuuteen. Säilytystilallisen jakkaran sisälle on helppo laittaa piiloon tavaroita, joita ei halua pitää näkyvissä, mutta jotka on hyvä olla helposti käden ulottuvilla. Tällaisia ovat esimerkiksi olohuoneessa kaukosäätimet tai muut elektroniset laitteet, eteisessä lapaset, pipot ja treenivaatteet. Meillä on valikoimassa jakkaroita, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin riippumatta siitä etsitkö mukavaa ja muotoilultaan yksinkertaista istuinta, käytännöllistä säilytysjakkaraa tai pehmeää rahia jalkojen lepuuttamiseen. Osa jakkaroista ja raheista kuuluvat sarjoihin, joihin kuuluu myös nojatuoleja ja sohvia. Tällaisten sarjojen rahit ja jakkarat ovat erityisen sopivia sinulle, joka haluat olohuoneeseen yhtenäisen ilmeen. Valikoimassamme on paljon erilaisia jalkaraheja ja istuinpenkkejä, jotka sopivat niin eteiseen kuin makuuhuoneeseen sängyn ääreen.

Valitse jakkara, joka sopii omaan makuusi ja tyyliisi

... tai miksipä et valitsisi jotakin aivan uudenlaista? Kodin1:n valikoimasta löydät eri materiaaleista valmistettuja jakkaroita ja raheja, joita on saatavina useissa eri tyyleissä ja väreissä. Ehkäpä etsit jakkaraa, joka on verhoiltu ylellisellä sametilla? Tai trendikästä muovista jakkaraa tai upeaa ja luonnonkaunista tammista jakkaraa? Täältä löydät jakkarat niin klassiseen kuin trendikkääseenkin kotiin. Valikoimassamme on vaihtoehtoja myös maalaisromanttiseen ja retrohenkiseen tyyliin. Valitse pieni tai suuri jakkara. Puinen jakkara on lyömätön klassikko, joka sopii lähes kaikkiin koteihin. Käytä sitä sivupöytänä, tai miksipä et viimeistelisi sitä mukavalla turkistyynyllä ja antaisi tuolille näin lisää istuinmukavuutta. Mitä olisit mieltä korkeussäädettävästä, metallirunkoisesta jakkarasta, jossa on topattu nahkaistuin? Tyylikäs ja käytännöllinen lisä ruokailuryhmään antamaan sille ihanan rustiikkista ilmettä. Sinulle, joka etsit jakkaraa ruokapöydän tai baaripöydän ääreen, oikea vaihtoehto saattaa löytyä baarijakkaroiden valikoimasta.

Korkea tai matala jakkara, suuri tai pieni – me autamme sinua löytämään täydellisen jakkaran juuri sinulle. Täältä löydät niin jakkarat ahtaisiin eteistiloihin kuin pyöreät jakkarat ja rahit jaloilla tai ilman. Kolmijalkaisella ja yksinkertaisella jakkaralla saat kotiin tyylikkään ilmeen. Löydät meiltä jakkaroita neutraaleissa väreissä, kuten valkoisena, mustana ja harmaana, sekä ihanan värikkäinä, kuten trendikkään vaaleanpunaisena. Useiden värivaihtoehtojen lisäksi löydät meiltä eri tavalla kuvioituja jakkaroita. Meiltä löytyy sopiva jakkara ihan jokaiselle! Sinä, joka toivot löytäväsi pienen jakkaran lastenhuoneeseen, löydät sen lasten jakkaroiden joukosta. Kodin1:ltä löydät varmasti etsimäsi jakkaran - edullisesti!