categoryTopBlock
Kaikki Valitse materiaalin mukaan

Aintwood

233kpl aintwood
Kampanja

Mitä on Aintwood? Et ole varmastikaan ainoa, joka sitä pohtii. Aivan kuten nimi antaakin ymmärtää, aintwood ei ole puuta, vaikka näyttääkin siltä! Aintwood on loistava vaihtoehto sinulle, joka pidät puusta, mutta et välttämättä halua viettää kesääsi ulkokalusteita hoitaen ja puhdistaen. Aintwood on valmistettu polystyreenistä, mutta näyttää maalatulta puulta, struktuureineen kaikkineen. Jos etsit Aintwoodista valmistettuja ulkokalusteita, kannattaa sinun tutustua laajaan valikoimaamme. Meillä on niin mustia, harmaita kuin valkoisiakin Aintwood-kalusteita, niin pöytiä, tuoleja kuin valmiita ruokailuryhmiäkin.

Aintwoodin monet edut

Aintwoodista on tullut suosittu ulkokalustemateriaali, mikä ei meistä ole yhtään ihme. Se on nimittäin edullista, huoltovapaata ja erittäin kestävää. Lisäksi Aintwoodista valmistetut kalusteet ovat keveytensä ansiosta helposti siirreltäviä ja säilytettäviä. Me pohjoismaalaiset pidämme perinteisesti arvossa puusta valmistettuja ulkokalusteita, mutta ilmastomme ei aina ole niin luonnonmateriaaliystävällinen. Aintwood kalusteet muistuttavat ulkonäöltään puuta, ja ovat erittäin kestäviä! Materiaali on kovaa, kestävää, UV-säteilyä kestävää ja vettähylkivää. Nämä ovat ulkokalusteille erinomaisia ominaisuuksia. Aitwoodin raaka-aineena käytetty polystyreeni on 100 % kierrätettävää ja edullista tuottaa, joten kalusteiden hinnat on tästä syystä helppo pitää edullisina.

 

Aintwoodin hoito

Aintwoodista valmistettu tuoli tai pöytä vaatii vain vähän hoitoa ja huoltoa, sillä yleensä pelkkä pyyhkiminen vedellä ja miedolla pesuaineella riittää. Aintwood kestää lämpötilavaihteluita +50°C ja -25°C välillä. Älä siis säilytä kalustetta esimerkiksi lasitetulla terassilla, jossa lämpötila voi kohota 50 asteeseen, sillä tällöin materiaalissa saattaa tapahtua muutoksia. Älä aseta kuumia esineitä suoraan pöydälle, vaan käytä alustoja. Kuuma esine saattaa jättää jäljen materiaalin pintaan. Jos kalusteen pinnalle läikkyy tai roiskuu nesteitä, varsinkin punaviiniä tai kahvia, pyyhi tahra pois mahdollisimman nopeasti. Suosittelemme käyttämään lasinalustoja. Ulkokalusteet kannattaa peitellä kalustesuojalla silloin, kun ne eivät ole pitkään aikaan käytössä. Talven ajaksi kalusteet kannattaa suojata ja sijoittaa katoksen alle, viileään ja hämärään paikkaan.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja