categoryTopBlock

Alumiinikalusteet ulkokäyttöön

2tuotetta
Kampanja
  • Alumiini

Sinulle, joka haluat ottaa kaiken irti kesästä ja nauttia sen valoisista illoista, on alumiinikalusteet oikea valinta. Valikoimastamme löydät kaiken pienistä cafépöydistä suuriin ja kulmikkaisiin ruokapöytiin sekä kokoontaitettaviin tuoleihin ja penkkeihin. Silloin, kun koko perhe kokoontuu yhteen viettämään aikaa tai juhlimaan, ovat alumiinista ja teräksestä valmistetut ulkokalusteet erinomainen vaihtoehto. Laajasta valikoimastamme löydät valmiit ruokailuryhmät ja parvekesetit sekä valtavasti yksittäisiä pöytiä tai tuoleja. Sisusta terassi tai parveke edullisilla ja tyylikkäillä ulkokalusteilla, joista on iloa vuosiksi eteenpäin.

Alumiinikalusteiden edut

Viime vuosien aikana on alumiinikalusteista tullut hyvin suosittuja. Syy suosioon on osin siinä, että nämä tyylikkäät ja modernit kalusteet eivät vaadi suurempaa huoltoa tai ylläpitoa, ja niiden säilytys on helppoa ja vaivatonta. Alumiinista valmistetut ulkokalusteet ovat pitkäikäisiä. Kokonaisuuksia on helppo päivittää uuden näköisiksi pehmusteita ja tyynyjä vaihtamalla sen sijaan, että hankkisi uudet kalusteet. Koska alumiinikalusteiden huoltamiseen riittää puhdistaminen tarvittaessa pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineella. Näin kalusteet säilyvät siisteinä ja käyttökelpoisina kesästä toiseen.

Kodin1:n alumiini- ja teräskalusteiden valtteja:

  • Edullisuus
  • Ruostumattomuus
  • Kosteudenkesto 
  • Keveys 
  • Huoltovapaus 
  • Hyvä kantavuus/kestävyys
     

Alumiinikalusteet joka tilanteeseen

Alumiinista valmistetut ulkokalusteet eivät ole pelkästään tyylikkäitä, vaan myös monikäyttöisiä. Niiden moderni ja teollinen ilme on helppo yhdistää eri tyyleihin sopivaksi. Voit tehdä alumiinisesta ulkokalusteryhmästä lämpimän ja kutsuvan lisäämällä sisustukseen puuta ja pehmeitä tekstiilejä. Voit halutessasi yhdistää erilaisia tai eri värisiä tuoleja yhdeksi kokonaisuudeksi, ja näin luoda mielenkiintoisen kokonaisuuden terassille tai puutarhaan. Kodin1:n laajasta alumiinikalusteiden valikoimasta löydät takuulla haluamasi kalusteet, joilla lisäät tyyliä ja persoonallisuutta omalle pihallesi tai parveekkeellesi.

Alumiinikalusteet sopivat moniin eri tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten takapihan grillijuhlat tai illallinen terassilla, on tärkeää, että tarvittaessa kalusteita pystyy siirtämään vaivattomasti paikasta toiseen!

Anna terassille vähän rakkautta ja huolenpitoa ripustamalla sen kattoon verhot, asettamalla mattoja lattialle ja valaisemalla se hämärien iltojen varalta tunnelmallisilla valosarjoilla. Aseta pehmeät istuinpehmusteet tuoleihin, ja unelmien keidas on valmis. Tutustu valtavaan alumiinikalustevalikoimaamme ja inspiroidu!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö (1)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja