categoryTopBlock
Kaikki Puutarhakalusteet

Riippumatot & riipputuolit

274kpl riippumatot & riipputuolit
Kampanja

Riippumattoja ja riipputuoleja täydelliseen rentoutumiseen

Riippumatot ovat muutaman viime vuoden aikana tehneet paluun ja ovat nyt ennenkuulumattoman trendikkäitä. Ei ole vaikea arvata, miksi. Sen lisäksi, että riippumatossa on mukava ottaa rennosti, on se ihana yksityiskohta sisustukseen niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

Minne riippumaton tai riipputuolin voi sijoittaa?

Riippumatot ja riipputuolit ovat varmasti mukavimpia ulkokalusteita, mitä voi olla, sillä ne sopivat hyvin rentoutumiseen ja lepäilyyn. Riipputuolit ja riippumatot ovat erinomainen hankinta sekä sisälle kotiin että ulos terassille tai puutarhaan.

Miten riippumattoja ja riipputuoleja pitää huoltaa?

Kalusteiden hoito riippuu siitä, mistä materiaalista riippumatto tai riipputuoli on valmistettu. Jos kalusteita käytetään ulkona, ne tulee laittaa suojaan silloin, kun ne eivät ole käytössä. Näin ne pysyvät suojassa tuulelta ja sateelta.

Voiko riippumaton tai riipputuolin laittaa sisälle?

Jos etsit sisätiloihin tyylikästä ja rentoa tuolia, on riipputuoli hyvä ja näppärä vaihtoehto. Tarvitsetko meikkipöydän ääreen tuolia? Riipputuoli toimii niin meikkaustuolina kuin lukunurkassakin. Jopa riippumaton voi ripustaa sisätiloihin, jos tilassa on sellaiset seinät tai kattopalkit, jotka kestävät painon.

Miten riippumatto asennetaan?

Riippumaton voi ripustaa kahden puun väliin joko narulla tai riippumattokoukuilla. Muista suojata puun pinta naarmuuntumiselta ja vaurioitumiselta. Riippumaton asennus riippuu riippumaton koosta ja siitä, minkä suuruiseksi kaari halutaan. Kodin1:n valikoimasta löydät edulliset riippumatot ja riipputuolit.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Henkilöiden lukumäärä
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja