Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 8 tuotetta 8 tuotteesta

Biljardipöytä on suosittu peliväline, jota käytetään erityisesti biljardipelin pelaamiseen. Pöytää käytetään myös snookerin ja poolin pelaamiseen. Biljardipöytä koostuu yleensä kehikosta, joka on verhoiltu kankaalla, jossa on biljardipallon jäljet. Pöydän koko ja muoto vaihtelevat pelin mukaan ja ammattimaisissa peleissä pöytä on tarkasti määrättyä kokoa ja muotoa. Biljardipöytä on sosiaalinen peli, joka edellyttää taitoa, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Pelin pelaaminen on suosittua ympäri maailman ja biljardipöydät löytyvät monista baareista ja pelihalleista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä biljardipöydistä

  • Mikä on biljardipöydän standardikoko?

    Biljardipöydän standardikoko on 9 jalkaa eli noin 274 cm pitkä ja 4,5 jalkaa eli noin 137 cm leveä.
  • Kuinka valita oikea paikka biljardipöydälle?

    Oikean paikan valitseminen biljardipöydälle voi vaikuttaa pelikokemukseen. Tärkeintä on löytää paikka, jossa pöytä on tasaisella alustalla ja vapaana esteistä. Optimaalinen paikka on sellainen, jossa pelaajille jää riittävästi tilaa liikkua ympärillä ja jossa valaistus on riittävä. Suositeltava minimimitoitus huoneelle, jossa biljardipöytä sijaitsee on noin 4x5 metriä.
  • Kuinka puhdistaa ja ylläpitää biljardipöytää oikein?

    Biljardipöydän puhdistamiseen ja ylläpitämiseen kannattaa käyttää erityisiä biljardipöydän puhdistusaineita ja -välineitä. Yleispuhdistusaineet voivat vahingoittaa biljardipöydän pintaa ja kumitusta. Pöydän pinnan voi puhdistaa kostealla liinalla tai sienellä, mutta sen jälkeen pinnan tulee kuivua huolellisesti ennen pelaamista. Biljardipöydän verhoilu kannattaa imuroida tai pyyhkiä pölystä säännöllisesti. Biljardipöytä kannattaa myös peittää suojaavalla peitteellä, kun sitä ei käytetä, jotta se säilyy hyvässä kunnossa pidempään.