Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 1 tuotetta 1 tuotteesta

Suositut suodattimet

Pyöreä sohva on huonekalu, joka tarjoaa mukavan ja tyylikkään istumis- tai lepoasennon. Sen muotoilu mahdollistaa sen sijoittamisen mihin tahansa tilaan, olipa kyse sitten olohuoneesta, makuuhuoneesta tai vaikkapa aulasta. Pyöreä sohva tarjoaa myös sosiaalisen ja avoimen ilmapiirin, jossa on helppo keskustella ja viettää aikaa yhdessä. Sen pehmeä pinta ja mukavat tyynyt tekevät siitä erityisen viihtyisän istuinpaikan. Pyöreän sohvan valinta voi tuoda sisustukseen uutta ilmettä ja persoonallisuutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pyöreistä sohvista

  • Onko pyöreitä sohvia saatavilla eri kokoisina?

    Kyllä, pyöreitä sohvia on saatavilla eri kokoisina. Sohvien halkaisija ja istumapaikkojen määrä voivat vaihdella. Joissakin malleissa voi olla myös säädettäviä osia, kuten selkänojia tai jalkatukia, jotta sohva voidaan mukauttaa haluttuun kokoon tai muotoon.
  • Miten valitsen sopivan kokoisen pyöreän sohvan tilaamaani tilaan?

    Sopivan kokoisen pyöreän sohvan valitseminen tilaasi voi olla hieman haastavaa, mutta tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua:
  • Miten hoidan ja puhdistan pyöreää sohvaa oikein?

    Pyöreän sohvan hoitaminen ja puhdistaminen voi olla hieman erilainen kuin perinteisen suorakulmaisen sohvan hoitaminen. Tässä on muutamia vinkkejä: