Ranta- ja retkituoleja ihanaan ulkoilmaelämään

2Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Kodin1:ltä valikoimissa on erilaisia kesän ulkoilmaelämään sopivia retki- ja rantatuoleja! Retkeilytuoleissa ja aurinkotuoleissa on monia hienoja ominaisuuksia. Luonnossa ja rannoilla liikkujalle kasattava ja helposti kannettava tuoli on erinomainen vaihtoehto. Kun aurinko alkaa paistaa, aurinkotuoli on valmiiksi kainalossa ja helppo laittaa pystyyn rauhallista oleiluhetkeä varten.

Mitä sanoisit ihanasta päivästä ulkona luonnossa? Pakkaa mukaan aurinkovarjo, piknikpeite, termospullo, eväät ja tietenkin ranta- tai retkituoli! Olit sitten matkalla rannalle tai metsään telttailemaan, on kokoon taitettava tuoli paras ystäväsi. Istu lempituolissasi katsellen horisonttia tai metsää nauttien luonnosta. Näppärä tuoli on kätevä ottaa mukaan myös ulkoilmakonserttiin tai festareille.

Rantatuolit ja retkituolit ovat täydellisiä kalusteita kaikille niille, jotka nauttivat kesäisistä seikkailuista. Kun haluat hieman lisämukavuutta, voit valita tuolin, jossa on niskatyyny, jota vasten on mukava nojata. Monissa tuolimalleissa on erilaisia värivaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Tilaa tuolisi näppärästi Kodin1:n verkkokaupasta jo tänään!

Valinta
Väri
Ulkonäkö
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Toiminto
Sarja