Bathlife

1 tyylikästä tuotetta

Bathlife – luo unelmiesi kylpyhuone

Bathlife toimittaa kaiken, mitä tarvitset täydellisen kylpyhuoneen luomiseen – edullisesti. Valitse haluamasi kylpyammeet, suihkut, suihkukaapit ja kylpyhuonekalusteet. Bathlife tarjoaa valikoimassaan laadukkaita tuotteita, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu ympäristöasiat.

Lajittelu

Laatu, ympäristö ja kestävyys

Bathlifella on valikoimassaan tyylikkäitä ja käytännöllisiä kylpyhuonekalusteita. Yritys toimittaa laadukkaita tuotteita, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitu sekä eettiset että ympäristönsuojelulliset näkökohdat. Laadukkaat tuotteet suunnitellaan alusta loppuun ympäristöasiat huomioiden. Tämän mahdollistavat yrityksen ruotsalaiset yhteistyökumppanit Euroopassa ja Aasiassa.

Kylpyhuonekalusteita sinun tarpeesi huomioiden

Kaikki Bathlifen tuotteet on sertifioitu ympäristömerkeillä: CE, RoHS ja FSC. Valitse seuraavista tuotteista:

Kylpyammeet ja hieronta-ammeet

  • Kaikki ammeet on valmistettu laadukkaasti, ja niissä on lasikuituvahvisteet, jotka antavat niille lisätukevuutta. Ammeet toimitetaan täydellisinä, joten toimitukseen sisältyy pohjaventtiili, poistoputki ja säätöjalat. Investoi klassiseen kylpyammeeseen ja nauti jokaisesta päivästä – vuoden ympäri. Valitse usean mallin joukosta se, joka parhaiten täyttää sinun vaatimuksesi.

Suihkut ja suihkukaapit

  • Edulliset suihkut ja suihkukaapit valmistetaan karkaistusta lasista, ja niiden profiilit ovat alumiinia. Laajasta valikoimasta löydät varmasti jotakin, josta pidät.

Sisusta kylpyhuoneesi upeilla ja laadukkailla tuotteilla. Vain muutamalla klikkauksella ne ovat sinun. Tervetuloa Kodin1:lle!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Henkilöiden lukumäärä
Kylpysyvyys (mm)
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä