Design by Retro

75 tyylikästä tuotetta
87bd53a9955bc09a3407c851bb3ad8b1.jpg

Design by Retro – 70-luvun parhaat palat tähän päivään

Inspiraationsa 1970-luvulta saaneet Design by Retro -kalusteet henkivät aitoa retrotyyliä. Ilmeikäs muotoilu ja vahvat värit tuovat kotisi sisustukseen nostalgiaa ja persoonallisen ilmeen.

Kampanja

Designia, jossa yhdistyvät graafiset linjat ja rohkeat värit

Design by Retro -tuotemerkki tarjoaa valikoimassaan ihania ja näyttäviä 70-luvun hengen mukaisia huonekaluja. Täältä löydät kotiisi huonekalut, joissa yhdistyvät graafinen muoto ja rohkeat väriyhdistelmät. Niillä luot kodistasi 70-lukua henkivän unelman!

Ominaista 1970-luvun tyylille olivat tummat puuhuonekalut, samettiverhoillut kalusteet sekä nahka. Vuosikymmenen värimaailma oli lämmin, kalusteissa näkyi sinapinkeltaista, petroolia, oliivinvihreää ja oranssia. Design by Retron valikoimassa on juuri tätä kaikkea. Mitä pitäisit tyylikkäästä tiikkisenkistä, upeasta samettisohvasta tai keinonahkaisista ruokatuoleista? Riippumatta tarpeistasi tai toiveistasi, löydät varmasti Design by Retron valikoimasta juuri sen kalusteen, johon ihastut ikiajoiksi.


Yksityiskohdat tekevät retrotyylin

Merkillepantavaa niin Design by Retron kalusteissa kuin muissakin retrohuonekaluissa on yksityiskohdat. Pienet asiat saavat aikaan merkittävän eron, kuten esimerkiksi kauniit puujalat, messinkiset koristeet tai topatut yksityiskohdat. Huonekalujen muotokieli tuo sisustukseen persoonallisen ilmeen ja luo nostalgisen tunnelman. Toisin sanoen, Design by Retro on todellakin onnistunut tuomaan 70-luvun parhaat palat tähän päivään!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja