Finlayson

364 tyylikästä tuotetta
brandCarousel
Finlayson on yksi Suomen myydyimpiä ja rakastetuimpia kodintekstiilien valmistajia. Melkein 200-vuotisen historiansa aikana Finlayson on opettanut suomalaisia rakastamaan kotejaan, arkeaan ja erilaisia sisustustyylejä. Finlayson oli aikoineen Pohjoismaiden suurin teollisuusyritys ja edelläkävijä monessa asiassa. Nykyään Finlaysonilla ollaan vakuuttuneita siitä, että yrityksen vastuullinen, rohkea ja ennakkoluuloton toiminta on ainoa tapa kunnioittaa yrityksen historiaa ja sen aiempia omistajia.
Kampanja

Tuttua Finlayson-laatua

Kodin1:n laajasta valikoimasta löydät suositut Finlaysonin kodintekstiilit. Tuotteet suunnitellaan Suomessa, ja niiden suunnitteluun panostetaan niin laadun kuin huippudesigninkin osalta. Tampereelle 1820-luvulla perustetun tehtaan perinnettä vaalitaan ja perustajansa James Finlaysonin näkemys laadusta toteutuu edelleen.

Finlaysonin vuodetekstiilit ja pyyhkeet

Finlaysonin valikoimasta löydät laadukkaat pussi- ja aluslakanat, tyynyliinat sekä pyyhkeet. Suositut muumiaiheiset tuotteet sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin, ja ovat toivottuja lahjoja. Muumi-tuotteiden lisäksi löydät Kodin1:n valikoimista myös suositut Reiluraita-tuotteet. Tuotteiden pitkän käyttöiän takaavat laadukkaat materiaalit ja ajattomat kuosit.

Uutta ilmettä sisustukseen Finlaysonin verhoilla ja keittiötekstiileillä

Finlaysonin tyylikkäillä verhoilla saat helposti uutta ilmettä koko kodin sisustukseen, niin keittiöön kuin makuuhuoneeseenkin. Hankkimalla samalla pöytäliinan, esiliinan, patakintaat ja patalaput, teet keittiön tai ruokailutilan sisustuksesta yhtenäisen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja