Keter

36 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Keter – huonekaluja ja puutarhakalusteita

Keter Plastic on yksi maailman johtavia hartsipohjaisten huonekalujen ja puutarhatuotteiden valmistajia ja markkinoijia. Keter tarjoaa laajan valikoiman kalusteita, joiden innoittajina ovat olleet muun muassa kuluttajien toiveet. Jokaisessa Keter-tuotteessa yhdistyy muotoilu, muovin kestävyys, laatu sekä käytännöllisyys. Tuotemerkin sitoutuminen kuluttajien jokapäiväisen elämän helpottamiseen on ollut avainasemassa merkin maailman laajuiseen suosioon. Keter on kansainvälinen yritys, joka on ollut toiminnassa jo yli 60 vuotta.

Kampanja

Keter – palkittua muotoilua

Keter tuotteet ovat arvostettuja ja ne ovatkin voittaneet kansainvälisiä palkintoja. Yritys on palkittu jo usemapaan otteeseen kestävästä teollisesta suunnittelustaan.


Tilaa Keterin ulkokalusteet Kodin1:ltä

Keter on jo pitkään ollut pidetty tuotemerkki ja siksi voimme ylpeinä esitellä sinulle nämä laadukkaat, tyylikkäät ja mukavat ulkokalusteet. Valikoimaan kuuluu laajasti erilaisia ulkokalusteita ja muita tuotteita, joiden avulla voit nauttia ulkoilmaelämästä mukavasti omalla terassillasi vuosi vuoden jälkeen.


Suosituimpia Keterin tuotteita Kodin1:llä ovat ulkoruokailuryhmät, pehmustelaatikot, baaripöydät ja oleskeluryhmät. Pehmustelaatikko on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat säilyttää pehmusteet suojassa turhalta haalistumiselta ja likaantumiselta silloin, kun ne eivät ole käytössä – säänkestävää, tukevaa ja tyylikästä ulkosäilytystä! Pehmustelaatikko täyttää mukavasti muuten tyhjäksi jäävän paikan terassilla toimien samalla käytännöllisenä sivupöytänä.


Tilaa Keterin edulliset ulkokalusteet Kodin1:ltä jo tänään – aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Säilytys
Vedenkestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Säädettävä
Kategoria
Irrotettava kangas
Taitettava
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja