Kinnabädden

63 tyylikästä tuotetta

Kinnabädden – edullisia laatusänkyjä

Yli 60 vuoden ajan on Kinnabädden valmistanut aitoja skandinaavisia laatusänkyjä, joissa on erinomainen makuumukavuus. Sängyt valmistetaan tarkoin valikoiduista laatumateriaaleista, joten sängyt kestävät vuodesta toiseen. Kinnabäddenin sänky on käsinvalmistettu, turvallinen valinta! Sängyt ovat ammattitaitoisten käsityölaisten valmistamia. Valmistuksessa hyödynnetään tarvittaessa modernia tuotantokapasiteettia. Tällä tavoin Kinnabädden on mahdollistanut unelmansa laadukkaiden skandinaavisten sänkyjen valmistamisesta. Kinnabäddenillä materiaalit valitaan tiettyjen vaatimusten mukaan: käytännöllisyys, kestävyys, ulkonäkö ja tuntu. Lopputuloksena on sänkysarjoja, jotka täyttävät asiakkaiden vaatimukset mukavuuden, kestävyyden ja edullisuuden osalta.

Kampanja

Kinnabädden – pitkäikäinen valinta

Sänky on eittämättä yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista. Nukumme noin kolmasosan elämästämme eli vietämme lukemattomia öitä sängyssä. Siksi sängyn valintaan kannattaa paneutua kunnolla! Sänky saa mielellään olla laadukas, kestävä ja lisäksi vielä edullinen. Sen ovat Kinnabäddenin asiantuntijat ymmärtäneet jo yli 60 vuotta sitten. Siksi Kinnabäddeniltä löytyy juuri tuollaisia sänkyjä. Kinnabäddenin sängyn mukana tulee lupaus – lupaus siitä, että sinun ja sänkysi välille muodostuu pitkäaikainen suhde! Voit olla turvallisin mielin hankkiessasi sänkysi Kinnabäddeniltä.

Kinnabädden Kodin1:llä

Me Kodin1:llä haluamme tarjoa asiakkaillemme tyylikkäitä, trendikkäitä ja edullisia huonekaluja sekä sisustustuotteita kilpailukykyisin hinnoin. Kun teet hankinnat meiltä, voit olla varma, että saat huonekaluja, joissa yhdistyvät tyyli ja käytännöllisyys parhaalla mahdollisella tavalla. Tyylikkään ja käytännöllisen kodin ei tarvitse maksaa liikaa! Ei siis makuuhuoneenkaan. Edullinen, tyylikäs ja mukava sänky on lähempänä kuin arvaatkaan. Sinun ei tarvitse kuin tutustua laajaan Kinnabäddenin valikoimaamme. Olemme ottaneet valikoimaamme omat Kinnabäddenin suosikkimme, jotta voisimme tarjota sinulle ja makuuhuoneellesi kaikkein parasta.

Kinnabäddenin suositut sänkysarjat

Kinnabädden-valikoimastamme löydät kaksi suosituimpaa sänkysarjaa: Venus ja Jupiter.

Kinnabädden Venus

Venus on Kinnabäddenin kaikkein ylellisin sänkysarja. Kinnabädden Venus tarjoaa kaiken, mitä skandinaavisella nukkumismukavuudella on tarjottavana. Venus-vuoteet mukautuvat nukkujan liikkeisiin ja takaavat sen, että vartalosi saa kaiken tarvitsemansa levon.

Kinnabädden Jupiter

Jupiter sängyt ovat edullisia ja tuovat hyvät yöunet kaikkien saataville.

Kodin1:n Kinnabädden-valikoimasta löydät:

  • Jenkkisängyt
  • Säätösängyt
  • Ylelliset sängynpäädyt
  • Sijauspatjat
  • Sänkytarvikkeet, kuten sängynjalat, sängynpäädyt ja niskatyynyt.

Kinnabäddeniltä sänkyysi fiksuja ja ylellisiä tarvikkeita

Anna sängyllesi ilmettä ylellisillä tarvikkeilla! Kinnabäddeniltä löydät laajan valikoiman erivärisiä, -tyylisiä ja eri materiaaleista valmistettuja sängynpäätyjä. Valitse sänkyysi itsellesi mieluisat jalat tai pyörät. Yhdistele osista juuri oman makusi mukainen kokonaisuus, jota voit myöhemmin päivittää uusilla osilla, materiaaleilla ja väriyhdistelmillä. Kaiken huipuksi voit valita sänkysi sängynpäätyyn ylellisen ja ergonomisen niskatyynyn useiden vaihtoehtojen joukosta.

Toisin sanoen – Kinnabäddeniltä löydät kaiken, mitä tarvitset unelmasänkysi luomiseen ja elämäsi parhaimpiin yöuniin, nyt ja tulevaisuudessa!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Toiminto
Vuodekoko
Mukavuusvyöhykkeet (kpl)
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja