Lennol

327 tyylikästä tuotetta
ea94c4c53a4d6c6f5803660f06e6a7e6.jpg
Lennol on kotimainen ylellisten sisustustekstiilien valmistaja. Kotimaisesta tuotannosta kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus, ja panostus kotimaiseen muotoiluun on huomioitu Design from Finland -merkillä. Valikoimaamme kuuluu ylellisiä torkkupeittoja, koristetyynyjä, verhoja, pyyhkeitä sekä lakanoita, tyynyjä ja peitteitä. Uskalla uneksia kanssamme & tee kodistasi juuri sinun näköisesi!
Kampanja
Lajittelu

Lennol - Uskalla unelmoida

Kodin1:n laajasta kodintekstiilien valikoimasta löydät myös kotimaisen Lennolin suunnittelemat ja valmistamat erilaiset sisustustekstiilit, kuten verhot, päiväpeitteet, pussilakanat, koristetyynyt ja pyyhkeet.

Valikoimassamme on muun muassa Kaisi Koivumäen suunnittelemat ja suositut Blackbird-sarjan tuotteet sekä Seija Ranttilan ihastuttavat Aurinko torkkusaalit. Löydät meiltä myös upeita koristetyynyjä, joiden materiaalina on upea ja kaunis sametti. Niillä viimeistelet niin makuuhuoneen kuin olohuoneenkin sisustuksen. Kylpytilaan saat uutta ja ylellistä ilmettä pehmeillä ja paksuilla froteepyyhkeillä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja