Lennol

317Tuotetta
Lennol on kotimainen ylellisten sisustustekstiilien valmistaja. Kotimaisesta tuotannosta kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus, ja panostus kotimaiseen muotoiluun on huomioitu Design from Finland -merkillä. Valikoimaamme kuuluu ylellisiä torkkupeittoja, koristetyynyjä, verhoja, pyyhkeitä sekä lakanoita, tyynyjä ja peitteitä. Uskalla uneksia kanssamme & tee kodistasi juuri sinun näköisesi!
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Lennol - Uskalla unelmoida

Kodin1:n laajasta kodintekstiilien valikoimasta löydät myös kotimaisen Lennolin suunnittelemat ja valmistamat erilaiset sisustustekstiilit, kuten verhot, päiväpeitteet, pussilakanat, koristetyynyt ja pyyhkeet.

Valikoimassamme on muun muassa Kaisi Koivumäen suunnittelemat ja suositut Blackbird-sarjan tuotteet sekä Seija Ranttilan ihastuttavat Aurinko torkkusaalit. Löydät meiltä myös upeita koristetyynyjä, joiden materiaalina on upea ja kaunis sametti. Niillä viimeistelet niin makuuhuoneen kuin olohuoneenkin sisustuksen. Kylpytilaan saat uutta ja ylellistä ilmettä pehmeillä ja paksuilla froteepyyhkeillä.

Valinta
Lajittelu Suosituimmat
Kategoria
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Näytä vain kampanja
Väri
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä