Lennol

309 tyylikästä tuotetta
Lennol on kotimainen ylellisten sisustustekstiilien valmistaja. Kotimaisesta tuotannosta kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus, ja panostus kotimaiseen muotoiluun on huomioitu Design from Finland -merkillä. Valikoimaamme kuuluu ylellisiä torkkupeittoja, koristetyynyjä, verhoja, pyyhkeitä sekä lakanoita, tyynyjä ja peitteitä. Uskalla uneksia kanssamme & tee kodistasi juuri sinun näköisesi!
Kampanja
Lajittelu

Lennol - Uskalla unelmoida

Kodin1:n laajasta kodintekstiilien valikoimasta löydät myös kotimaisen Lennolin suunnittelemat ja valmistamat erilaiset sisustustekstiilit, kuten verhot, päiväpeitteet, pussilakanat, koristetyynyt ja pyyhkeet.

Valikoimassamme on muun muassa Kaisi Koivumäen suunnittelemat ja suositut Blackbird-sarjan tuotteet sekä Seija Ranttilan ihastuttavat Aurinko torkkusaalit. Löydät meiltä myös upeita koristetyynyjä, joiden materiaalina on upea ja kaunis sametti. Niillä viimeistelet niin makuuhuoneen kuin olohuoneenkin sisustuksen. Kylpytilaan saat uutta ja ylellistä ilmettä pehmeillä ja paksuilla froteepyyhkeillä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Toiminto
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja