Lennol

361 tyylikästä tuotetta
brandCarousel
Lennol on kotimainen ylellisten sisustustekstiilien valmistaja. Kotimaisesta tuotannosta kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus, ja panostus kotimaiseen muotoiluun on huomioitu Design from Finland -merkillä. Valikoimaamme kuuluu ylellisiä torkkupeittoja, koristetyynyjä, verhoja, pyyhkeitä sekä lakanoita, tyynyjä ja peitteitä. Uskalla uneksia kanssamme & tee kodistasi juuri sinun näköisesi!

Lennol - Uskalla unelmoida

Kodin1:n laajasta kodintekstiilien valikoimasta löydät myös kotimaisen Lennolin suunnittelemat ja valmistamat erilaiset sisustustekstiilit, kuten verhot, päiväpeitteet, pussilakanat, koristetyynyt ja pyyhkeet.

Valikoimassamme on muun muassa Kaisi Koivumäen suunnittelemat ja suositut Blackbird-sarjan tuotteet sekä Seija Ranttilan ihastuttavat Aurinko torkkusaalit. Löydät meiltä myös upeita koristetyynyjä, joiden materiaalina on upea ja kaunis sametti. Niillä viimeistelet niin makuuhuoneen kuin olohuoneenkin sisustuksen. Kylpytilaan saat uutta ja ylellistä ilmettä pehmeillä ja paksuilla froteepyyhkeillä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Toiminto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä