Malmbergs Elektriska

16 tyylikästä tuotetta

Malmbergs Elektriska Kodin1:llä

Jo vuodesta 1981 Malmbergs on ollut yksi pohjolan johtavista alan yrityksistä ja valmistanut laadukkaita sähkö- ja valaisintuotteita. Malmbergs on viimeisten vuosien aikana panostanut erityisesti omiin tuotemerkkeihinsä ja erikoistunut niihin.

Kampanja

Malmbergs Elektriskan suositut tuotteet Kodin1:llä

Valaisimen tulee sopia kotiisi, valaista tarpeeksi ja olla sopivan kokoinen – siinä Malmbergs on onnistunut! Kodin1:ltä löydät tarkoin valikoidut Malmbergs Elektriska -tuotemerkin valaimiset. Kolme suosituinta Malmbergsin valaisinta ovat:


Martina Pöytävalaisin

Suuri ja mahtava pöytävalaisin, joka sopii moniin erityylisiin sisustuksiin, ja joka antaa kotisi sisustukselle ylellisen ilmeen. Pöytävalaisimen jalka on metallinvärinen ja se on yläosasta leveämpi kuin alhaalta. Ilmeen viimeistelee tyylikäs musta varjostin. Materiaalin ja värien yhdistelmä antaa valaisimelle maagista ilmettä!


Mic Lattiavalaisin

Sillä, millaisen valaisimen päätät kotiisi valita, on suuri merkitys kodin yleisilmeeseen ja -tunnelmaan. Mic Lattiavalaisin on tyyliltään eleettömän minimalistinen. Lattiavalaisin saa kotisi sisustuksen yksinkertaisesti aivan uusiin ulottuvuuksiin. Valitse valaisimelle sopivin paikka oman makusi ja tarpeesi mukaan, se sopii jokaiseen huoneeseen, huoneen tyylistä riippumatta.


Karolin Lattiavalaisin

Kolmijalkaisen lattiavalaisimen jalka on mustaa puuta yhdistettynä trendikkääseen kromiin. Ilmeen täydentää musta, sisältä folioitu lampunvarjostin. Karolin on korkeussäädettävä. Päätä haluatko kaunistaa valaisimella olohuonetta, eteistä tai makuuhuonetta – valaisin sopii mihin tilaan tahansa.


Kaunista ja käytännöllistä valaistusta ei koskaan ole liikaa! Tilaa uudet Malmbergs Elektriska -valaisimet Kodin1:ltä jo tänään!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja