Marie Claire Home

72 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

Marie Claire Home – aitoa ranskalaista designia

Marie Claire Home tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman huonekaluja ja ulkokalusteita, joilla saat sisustuksen ilmeen aivan uudelle tasolle. Muotikaupunki Pariisista vaikutteita saaneiden Marie Claire Home -kalusteiden avulla voit unelmoida ja nauttia Ranskasta ilman, että sinun tarvitsee nousta ylös sohvaltasi.

Kampanja

Mikä on Marie Claire Home?

Pitkän muotialan kokemuksen omaavan Marie Claire -muotilehden kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta voit olla varma, että huonekalut ovat tyylikkäitä ja laadukkaita. Ne huokuvat aitoa ranskalaista “je ne sais quoi” -asennetta, tyylitietoisuuden tunnetta. Se, jos jokin on todella hyvä asia, usko pois! Nauti pariisilaisten tyylikkään ja ajattoman tyylin inspiroimista, hyvin tehdyistä ja tyylikkäistä kalusteista.

Mitä tuotteita Marie Claire Home -valikoimaan kuuluu?

Valikoimaan kuuluu hyvin harkittu valikoima huonekaluja ja ulkokalusteita, joita yhdistää aito ranskalainen design. Monet sohvista ja oleskeluryhmistä koostuvat moduuleista, joita voit sijoittaa juuri haluamallasi tavalla. Marie Claire Home luo laadukkaista materiaaleista eurooppalaisella käsityöllä huonekaluja, joista on sinulle iloa pitkäksi aikaa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Kategoria
Kampanja