Svanefors

126 tyylikästä tuotetta
b48662fe3c1ad5809e00b07117a03eef.jpg

Svanefors – kodintekstiilejä 50-luvun henkeen

Svanefors on tavaramerkki, jonka valikoimassa on paljon erilaisia ja persoonallisia kodintekstiilejä. Tuotteiden inspiraationa on voimakasvärinen ja luonteikas 50-luku, johon yhdistyvät viimeisimmät trendit ja moderni muotoilu. Svaneforsin tuotteet ovat jännittäviä ja ajattomia.

Lajittelu

Svanefors – retro yhdistyy nykyhetkeen

Jo vuodesta 1956 Svanefors on suunnitellut ja valmistanut kodintekstiilejä ruotsalaisiin koteihin. Heidän tyylissään yhdistyvät retro ja nykyajan tyyli yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, joka kulkee punaisena lankana koko malliston läpi. Ajatuksena on, että sinä voit helposti antaa kodillesi yhtenäisen ilmeen sisustustuotteilla, jotka sopivat saumattomasti yhteen Svaneforsin muiden tuotteiden kanssa.


Svanefors – persoonallisella sisustuksella tyyliä kotiin

Etsitkö sisustustuotteita, joilla saat kotiisi persoonallisen ilmeen? Jos, niin olet löytänyt oikean tuotemerkin! Svaneforsilta löydät verhot, tyynynpäälliset, matot, päiväpeitteet ja paljon muuta. Mitä kodintekstiilejä sitten etsitkään, voit olla varma, että Svaneforsilta saat ainutlaatuiset ja persoonalliset sisustustuotteet, jotka sopivat täydellisesti yhteen toistensa kanssa ja luovat tilaan kodikkaan tunnelman. Luo kotiisi uusi tyyli Svaneforsin kodintekstiileillä jo tänään!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Toiminto
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä