Tegelbakken

865Tuotetta

Tegelbakken – Skandityylisiä huonekaluja

Tegelbakkenin huonekalut ovat tyylikkäitä ja trendikkäitä, tyyliltään skandinaavisia. Tegelbacken-sarja tarjoaa laajan valikoiman muotokieleltään miellyttäviä ja materiaaleiltaan laadukkaita kalusteita.

Parhaat diilimme
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Tegelbakken – klassisuus ja skandinaavinen tyyli sulassa sovussa

Tegelbakkenin kalusteilla luot viihtyisän ja tyylikkään kodin. Tegelbackenin valikoimasta löydät huonekalut kodin jokaiseen huoneeseen. Valikoimaan kuuluu muun muassa edullisia sohvia, trendikkäitä tuoleja, tyylikkäitä ruokapöytiä ja sivupöytiä. Kaikki siksi, että sinä voisit helposti luoda kodistasi tyylikkään ja rentouttavan keitaan.


Tegelbackenin huonekaluissa yhdistyvät klassinen tyyli sekä eleetön skandityyli, jotka muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Kalusteissa toistuu neutraalit värit, luonnonmateriaalit ja mustat yksityiskohdat.


Colt sohvasarja – Tyylikkään skandinaavinen suosikki

Colt on yksi Tegelbackenin suosituimmista sohvasarjoista. Ilmeeltään skandinaavinen sohva antaa olohuoneesi sisustukseen aivan uuden ilmeen. Sarjasta löydät eri kokoisia ja mallisia sohvia, joista on saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Valitse pieni tai suuri sohva sen mukaan, mikä on tarpeesi. Verhoilumateriaaleja on hienostunut kangas tai pehmeä sametti, molemmista löydät useita värivaihtoehtoja. Sohvassa on hieman viistot jalat, jotka muodostavat hienon yksityiskohdan muuten varsin suoraviivaiseen sohvaan. Mukavat istuinpehmusteet ja pehmeät selkätyynyt tekevät sohvasta täydellisen tunnelmallisten iltojen viettoon ja kotoiluun..

Valinta
Lajittelu Suosituimmat
Kategoria
Sarja
Vuodekoko
Väri
Tuolien lukumäärä
Toiminto
Istumapaikkojen lukumäärä
Ulkonäkö
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Tyyppi
Tyyli
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Parhaat diilimme
Muoto
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä