Thuka

37 tyylikästä tuotetta

Thuka – skandinaavista sisustusta lapsille

Thuka perustettiin Tanskassa vuonna 1972. Yritys on erikoistunut suunnittelemaan, valmistamaan ja myymään lapsille tarkoitettuja skandinaavistyylisiä kalusteita. Kaikki Thuka-tuotteet on suunniteltu turvallisiksi ja stimuloiviksi niin, että ne kasvavat lapsen mukana vastatakseen lapsen kasvun ja kehityksen mukaisia muutoksia. Thuka käyttää lapsiin liittyvää tietämystään kehittääkseen käytännöllisiä, leikkisiä, kestäviä, laadukkaita ja edullisia lastenhuoneen sisustusratkaisuja.

Kampanja

Thuka – Myrkyttömiä huonekaluja lapsille

Thuka ei valmista vain kauniita ja hyvännäköisiä lastenkalusteita, vaan jokaisella huonekalulla on lisäksi tarkkaan harkittu tarkoitus. Thuka pyrkii tuotteillaan luomaan turvallisen ympäristön lapsen kehitykselle ja stimuloimaan näin lasten luonnollista uteliaisuutta ja luovuutta. Thukan tuotantolaitoksissa Euroopassa työskentelee yli 200 omistautunutta ja osaavaa työntekijää. Näin yritys voi taata tuotteilleen parhaan mahdollisen laadun. Kolme eurooppalaista tehdasta valmistaa sängyt ja säilytyskalusteet männystä, koivusta ja MDF-levystä. Jotta voidaan taata, että kalusteissa käytettävä kangasmateriaali on turvallista ja ympäristöystävällisesti tuotettua, on Thukalla oma tekstiilituotanto Aasiassa.

Thuka – enemmän kuin lastenkalusteita

Thuka on ollut lastenhuonekalujen suunnittelun eturintamassa jo yli 40 vuoden ajan. Tuotemerkin iskulause on “asiantuntijoiden suunnittelemaa – lasten testaamaa” ja heidän visionsa on saada kustakin lapsesta ulos lapsen oma potentiaali. Lapsia koskevan tiedon omistautuneen soveltamisen avulla Thuka suunnittelee toimivia, leikkisiä, kestäviä ja edullisia lasten huonekaluja ja sisustusratkaisuja.

Laaja valikoiman Thukan lastenkalusteita Kodin1:llä

Huonekalujen valitseminen lastenhuoneeseen voi olla haastavaa. Ajateltavaa on paljon - kaikkea turvallisuudesta toimivuuteen. Siksi me Kodin1:llä olemme halunneet tuoda valikoimaamme Thukan huonekalut ja sisustustuotteet. Ihan vain helpottaaksemme sinua tekemään valinnan. Meiltä löydät laajan valikoiman huolellisesti valittuja lasten huonekaluja Thukan valikoimasta. Valitse omasi Thukan erilaisten, erityylisten ja eriväristen lastenkalusteiden joukosta. Ne sopivat tyyliltään lähes kaikkiin koteihin. Löydät Kodin1:ltä muun muassa:

  • Thuka sängyt
  • Thuka ruokatuolit
  • Thuka parvisängyt
  • Thuka lastentuolit
  • Thuka kerrossängyt
  • Thuka pinnasängyt
  • Thuka sohvapöydät
  • Thuka lastensängyt
  • Thuka pöydät

Klikkaa suosikkisi kotiisi jo tänään. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus! Tervetuloa Kodin1:lle!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyppi
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja