Belid

193 tyylikästä tuotetta

Belid – klassisia valaisimia jokaiseen kotiin

Laajassa valikoimassaan Belid tarjoaa asiakkailleen laadukkaita, skandinaavisia valaisimia. Belidin valaisimilla saat kodin sisustukseen täysin uuden ilmeen. Valitse suosikkisi valtavasta valikoimasta jo tänään.

Belid – laaja valikoima kodin valaisimia

Ruotsin länsirannikolta Varbergistä, luotojen ja meren kupeesta löytyy Belid, yksi Pohjoismaiden johtavista valaisinalan tuotemerkeistä. Belidin laajaan valikoimaan kuuluvat muun muassa niin kattovalaisimet, seinävalaisimet, kylpyhuonevalaisimet kuin kohdevalaisimetkin. Kodin1:ltä löydät kauniit ja upeat Belid-valaisimet.


Pohjoismainen suunnittelu kestää

Belidin lamput ovat laadukkaita. Skandinaavinen laatu ja ajaton muotokieli takaa sen, että voit nauttia Belidin valaisimista vuosi toisensa jälkeen. Tyyliltään klassiset valaisimet sopivat useimpiin koteihin ja sisustustyyleihin, joten ne kestävät aikaa niin laadultaan kuin tyyliltäänkin.


Enemmän kuin pelkkää valoa

Belidin tavoitteena on hyödyntää pohjoismaista valaisinperinnettä. Oikeanlaisella valaistuksella voit muuttaa huoneen ja tilan tunnelmaa. Siksi valaistus on erittäin tärkeä osa viihtyisyyttä ja hyvinvointia. Kodin1:n Belid-valikoimasta löydät valaisimet kodin jokaiseen tilaan. Meiltä löytyy muun muassa suosittu riippuvalaisin Capo, kynttiläkruunu Gloria ja klassinen ruokatilan valaisin Primus. Tutustu valikoimaan ja löydät varmasti jotakin, joka sopii juuri sinun kotiisi!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö