Borås Cotton

1 tyylikästä tuotetta

Borås Cotton – jo 100 vuotta alalla

Borås Cotton on vanhin tekstiilitavaramerkki, jolla on ollut vakiintunut asema ruotsalaisessa muotoilumaailmassa jo yli 100 vuoden ajan. Kaikki alkoi 1900-luvun alussa ja siitä asti yritys on valmistanut kuviollisia puuvillakankaita. Ajatonta muotoilua ja laadukkaita materiaaleja, jotka yhdistyvät varhaisiin klassikoihin ja 2000-luvun lempeään muotokieleen. Borås Cotton tarjoaa valikoiman erilaisia tekstiilejä keskittyen kotisi yksittäisiin, mutta moniin inspiroiviin osiin. Tekstiilejä, jotka leikkisillä kuvioillaan ja tyylillään täyttävät vaatimuksesi ja tarpeesi.

Kampanja

Oikea materiaali pussilakanoihin Borås Cottonilta

Borås Cotton tarjoaa kauniita ja mukavia vuodevaatteita, joita on saatavana useista eri materiaaleista valmistettuina, kuten puuvilla ja pellava.


Puuvillaiset vuodetekstiilit


Kodin1:ltä löydät Borås Cottonin pehmeästä ja mukavasta puuvillasatiinista valmistetut vuodevaatteet. Puuvilla on luonnonkuitu, joka kestää lukemattomat konepesut. Se on luja ja hengittävä materiaali. Puuvillasatiinia pidetään ylellisenä materiaalina, sillä sillä on kaunis kiilto ja sen kutomiseen käytetty puuvilla on erittäin pitkäkuituista.


Pellavasta valmistetut vuodevaatteet


Kaunis materiaali vie ajatukset ylelliseen hotellivuoteeseen. Se on pehmeä ja mukava materiaali, joka antaa hyvät unet yöstä toiseen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat takaavat miellyttävät unet ihan joka yö. Se, että ne ovat ulkonäöltään upeita on vain yksi niiden hyvistä puolista. Pellava imee itseensä kosteutta, joten siitä valmistetut tekstiilit eivät hiosta ja tuntuvat ihoa vasten viileiltä.


Tilaa Borås Cottonin vuodevaatteet Kodin1:ltä jo tänään – meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Väri
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja