Flexa

109 tyylikästä tuotetta
7f74066fee75fb55746fc62b17bee4e5.jpg

Flexa – skandinaavista sisustusta lapsille

Flexa perustettiin Tanskassa vuonna 1972. Yritys on erikoistunut suunnittelemaan, valmistamaan ja myymään lapsille tarkoitettuja skandinaavistyylisiä kalusteita. Kaikki Flexa-tuotteet on suunniteltu turvallisiksi ja stimuloiviksi niin, että ne kasvavat lapsen mukana vastatakseen lapsen kasvun ja kehityksen mukaisia muutoksia. Flexa käyttää lapsiin liittyvää tietämystään kehittääkseen käytännöllisiä, leikkisiä, kestäviä, laadukkaita ja edullisia lastenhuoneen sisustusratkaisuja.

Kampanja
Lajittelu

Flexa – Myrkyttömiä huonekaluja lapsille

Flexa ei valmista vain kauniita ja hyvännäköisiä lastenkalusteita, vaan jokaisella huonekalulla on lisäksi tarkkaan harkittu tarkoitus. Flexa pyrkii tuotteillaan luomaan turvallisen ympäristön lapsen kehitykselle ja stimuloimaan näin lasten luonnollista uteliaisuutta ja luovuutta. Flexan tuotantolaitoksissa Euroopassa työskentelee yli 200 omistautunutta ja osaavaa työntekijää. Näin yritys voi taata tuotteilleen parhaan mahdollisen laadun. Kolme eurooppalaista tehdasta valmistaa sängyt ja säilytyskalusteet männystä, koivusta ja MDF-levystä. Jotta voidaan taata, että kalusteissa käytettävä kangasmateriaali on turvallista ja ympäristöystävällisesti tuotettua, on Flexalla oma tekstiilituotanto Aasiassa.

Flexa – enemmän kuin lastenkalusteita

Flexa on ollut lastenhuonekalujen suunnittelun eturintamassa jo yli 40 vuoden ajan. Tuotemerkin iskulause on “asiantuntijoiden suunnittelemaa – lasten testaamaa” ja heidän visionsa on saada kustakin lapsesta ulos lapsen oma potentiaali. Lapsia koskevan tiedon omistautuneen soveltamisen avulla Flexa suunnittelee toimivia, leikkisiä, kestäviä ja edullisia lasten huonekaluja ja sisustusratkaisuja.

Laaja valikoiman Flexan lastenkalusteita Kodin1:llä

Huonekalujen valitseminen lastenhuoneeseen voi olla haastavaa. Ajateltavaa on paljon - kaikkea turvallisuudesta toimivuuteen. Siksi me Kodin1:llä olemme halunneet tuoda valikoimaamme Flexan huonekalut ja sisustustuotteet. Ihan vain helpottaaksemme sinua tekemään valinnan. Meiltä löydät laajan valikoiman huolellisesti valittuja lasten huonekaluja Flexan valikoimasta. Valitse omasi Flexan erilaisten, erityylisten ja eriväristen lastenkalusteiden joukosta. Ne sopivat tyyliltään lähes kaikkiin koteihin. Löydät Kodin1:ltä muun muassa:

  • Flexa sängyt
  • Flexa ruokatuolit
  • Flexa parvisängyt
  • Flexa lastentuolit
  • Flexa kerrossängyt
  • Flexa pinnasängyt
  • Flexa sohvapöydät
  • Flexa lastensängyt
  • Flexa pöydät

Klikkaa suosikkisi kotiisi jo tänään. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus! Tervetuloa Kodin1:lle!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja