Horredsmattan

23 tyylikästä tuotetta

Horredsmattan – enemmän kuin pelkkiä mattoja!

Horredsmattan kiinnittää erityistä huomiota laatuua, ja tarjoaakin asiakkailleen kestäviä, laadukkaita ja tyylikkään ainutlaatuisia mattoja. Valitse omasi erivärisistä, -mallisista ja -kokoisista matoista.

Horred – paikka, jossa ruotsalaiset designklassikot syntyvät

Horredsmattan on nykyään tunnettu tuotemerkki, jonka perinteet ovat peräisin Boråsin ulkopuolella sijaitsevasta Horredin kylästä. Jo 1500-luvulla alueen kyläläiset alkoivat kutoa tekstiilejä kodeissaan ja 1900-luvun loppupuolella alueen osuus oli puolet Ruotsin tekstiiliviennistä. Niin sanotun alihankintatoiminnan kautta kyläläiset saivat toimitettuina materiaaleja voidakseen kutoa tekstiilejä omissa kodeissaan. Esimerkillisen yrittäjähenkisyyden ja kekseliäisyyden myötä syntyivät Horredsmattanin ruotsalaiset designklassikot.


Kestäviä, käytännöllisiä ja persoonallisia mattoja

Sukupolvilta toisille siirtynyt tietotaito ja käsityöperinne takaavat sen, että Horredsmattanin matot täyttävät kaikki vaatimukset, mitä matoille voi asettaa. Ne ovat kestäviä, käytännöllisiä ja näyttäviä. Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman Horredsmattanin mattoja. Valitse erikokoisista ja erikuvioisista matoista omaan kotiisi sopivimmat.


Trendikästä muotoilua ja laatua

Kun Horredsmattan aloitti mattojen valmistuksen 1950-luvun puolivälissä, oli normaalia ajatella, että maton tuli kestää koko elämän ajan. Vaikka nykyään sisustukseen liittyvistä asioista ajatellaan eri tavalla ja huonekaluja ja sisustustuotteita halutaan aika ajoin vaihtaa, pitää Horredsmattan yhä tiukasti kiinni laatuvaatimuksistaan. Horredsmattanille on tärkeää tarjota asiakkailleen niin tyylikkäitä kuin viimeisten trendienkin mukaisia, laadukkaita mattoja.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)